Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a lanyok megtudjak ugy csalni a baratjukat, hogy utana nem ereznek semmi buntudatot, nem is akarjak soha elmondani es nem valtoznak meg?
Figyelt kérdés
Arra lennek kivancsi(johetnek szemelyes tapasztalatok, elmenyek), hogy mondjuk egy egyeves kapcsolat utan, a lanyok kepesek-e megcsalni a pasijukat(legyen az egy csok vagy akar tobb is) ugy, hogy arra gondolnak, hogy sosem derul ki, nem is akarnak elmondani vagy nem erzik ugy, hogy elkellene mondani, a pasi meg semmi valtozast ne vegyen eszre barmilyen teren is? Ugyertem, hogy erre hany lany lenne kepes, ugy, hogy utana ne legyen buntudata, ne kovetkezzen be valtozas a viselkedesebe, es ugy tudjon tovabb elni, hogy nem mondja el a parjanakstb? Kivancsi vagyok lanyok a velemenyetekre, hogy kepesek lenneteke ra, ha mondjuk az egy ev kapcsolatba volnanak kisebb vitatkozasok es neha ugy ereznetek, hogy csokken a bizalmatok, meg ha utana rajonnetek is, hogy felesleges volt a csokkenest erezni.2015. máj. 17. 09:00
11/12 anonim válasza:
Ennyi erovel en is elitelhetnek minden egyes ferfit, mert az en kornyezetemben kivetel nelkul mindig a pasi ment k*rni mashova.
Nem a nemeket kene nezni, hanem magukat az embereket. Hogy nevelkedett, milyen az ertekrendje, a multja.
En tudom magamrol, hogy nem lennek kepes ra, foleg , ha szeretem tiszta szivembol a masikat, ha meg csodaval hataros modon megis megtennem elmondanam, mondjuk az mar egy reg rossz kapcsolat lenne ahol en ilyesmire vetemednek.
12/12 anonim válasza:
Nem tudom, másokkal mi a helyzet, de én nem lennék képes rá, az biztos. 26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!