Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tizenéves lányok, akik tényleg megbecsülik a barátjukat és azt szeretik ha őket is becsülik, hol vagytok?
Hol lehet, titeket megtalálni? Hol lehet veletek ismerkedni?
pls help!
F/15
#1 :) Az összes ilyen lány nevében beszéltél :)
igen, sajnos a mai barom fiúk nem veszik észre a jót..
A barátom mellett :D
Am igen, sok lány van akit észre sem vesznek, mert nem egy világszépe...
Félre értés ne essék... nem mondom h csak a kevésbé szép lányok kedvesek...de ugyanúgy köztük is van bunkó..
Szóval keress egy olyan lányt, aki szeret és elfogad olyannak amilyen vagy és tetszik neked
Minden jó kapcsolat a bizalmon alapul, ha megbízol benne akk ő is benned és mindent megetenne érted h boldognak lásson...
15 eves lany vagyok. Nem vagyok csunya, (10/7-8.talan) es mindig mindenkivel segitokesz vagyok. Es kepzeld en szeretnek szeretni..es nem is a.leghelyesnebb pasira vagyok! De ha egyueruen mar a rosszabb kulsejueknek se kellek.mert nem akarok lefeküdni veluk?
Vagy megcsalnak vagy dobnak..Hat ide vesznek el az ilyen.lanyok.:) en meg kitartok, de..:')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!