Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti félrelépnétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti félrelépnétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátnőm, most leszünk együtt 2 éve, de nagyon unalmas vele a szex. Védekeznék és nem tudná meg. Egyedül a lelkiismeretem tart vissza. 22F

2015. máj. 6. 00:50
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
Nem tudom miért tetted fel a kérdést, mert magadban már úgyis eldöntötted, hogy mi lesz az egész kimenetele.
2015. máj. 6. 08:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Megkerdezhetem, hogy mi az a dolog ami zavar? Irtad, hogy van ez a bizonyos dolog ami zavar, de a parpdnam nicns ideje s energiaja valtoztatni rajta. De megis mi ez?! Mi az amin nem akar o valtoztatni? Mert olyan nincs hogy nincs ideje ra, hisz az embernwk arra van ideje amire akar idot szakitani.

Egyebkent meg maga az egyuttlet reszen siman valtoztathattok.. uj pozok, esetleg helyszin, szerepjatek.. annyi mindennel fel lehet dobni!

Ha szereted, ne csald meg, azzal idovel elveszited. Taniljak mar meg az emberek, hogy azzal hogy arrebb soporjuk a problemat( mert igen, azzal hogy massal szexelnel igenis felresoprod) , az meg nem lesz megoldva. Nem felrelepn kell, han beszelni a parpddal hogy neked ez igy nem jo, igenyed lenne jobb es minosegibb szexre, es hogy ezt megkene oldanotok mert szereted. KOMUNIKACIO! Ez a megoldas, es nem a felrelepes/csajozas, sem az hogy egyszeruen csak elturod, mert abbol elobb-utobb szakitas lesz.

2015. máj. 6. 08:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem értem,ahogy sokan azt se értik mi a "szerelem".Ha szereted őt,akkor miért csak amiatt csalnád meg mert rossz vele a szex?Emiatt vagy vele?Ez egy önző dolog,hogy csak emiatt képes vagy félrelépni.
2015. máj. 14. 13:21
 24/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha beválik, mindig másik nőt fogsz keresni 1-1 alkalmonra. Ha a barátnőd nem akar javítani és nincs ideje magára akkor ez később csak rosszabb lesz. EZ alatt az értendő, hogy hízik, vagy csak simán nem érdekli asmink, öltözködés, hogy csinos legyen?
2015. máj. 15. 12:03
 25/25 anonim ***** válasza:
Milyen sokan nincsenek tisztában manapság a szeretet, szerelem fogalmával, te jó ég!
2015. máj. 16. 23:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!