Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti félrelépnétek a helyemben?
Hogyha Te elvárnád, hogy engedélyt kérjen, akkor talán viaszafelé is igy kellene. Bár könnyű mondani.
Én most kezdem első kapcsolatomat, de ha a párom ezért mással szexelne, nem biztos hogy megbocsátanám. De érthető talán, hogy ilyenekre gondolsz. Beszélj vele, hogy változtassatok. Bár azért értelek meg,mert nekem is támadnak hasonló gondolataim néha,hogy milyen lenne mással. Ha szeret, hajlandó lesz változtatni.
L
szerintem meg a fejedre nőtt a nő,teljesen ő irányít ezért érvényesül az ő akarata az ágyban.
tehát a a saját papucs mivoltod és kontroll vesztésed áldozata vagy.
ha úgy érezné-éreztetnéd vele-hogy bizony tétje van itt a dolgoknak és következmények is léteznek,akkor tuti odatenné magát.
de te nyugtázod az ő irányítását,ezért is nevet ki téged és ezért fadarab,mert egy irányítható nyugtázó férfin csak nevetni lehet.
ettől függetlenül a te esetedben jót tehet a félrekúrás,mert újra férfinak érezheted magad,megtalálhatod újra a tököd,ezáltal a nő megérezheti benned az újra éledő magabiztosságot-amihez a legjobban vonzódnak-ami miatt jobban odateheti magát,esetleg jobban fel tudod benne ébreszteni a megfelelési kényszert,mert rájössz,hogy bármikor találsz nála jobbat.
Ahogy akarod, nekem mindegy mit csinálsz.
Gondolatban már nyilván megcsaltad, arra is sokat gondolhatsz, hogy megcsalod szóval ha ezt akarod akkor csináld.
"Ami meg engem havar, azon nem hajlandó változtatni, neki "nincs energiája" saját magára."
"Akkor inkább kibírom normális szex nélkül, tényleg szeretem, nem szakítanék vele."
Mi az, ami konkrétan zavar, és mit hiányolsz szex terén?
"Ezekkel a társadalmi normákkal az a bajom, hogy szerintem a buta emberekre lettek kitalálva."
Téged zavarna, ha a barátnőd összejárna mással/másokkal szexelni, de persze csak titokban, "amit nem tudsz, az nem fáj" alapon?
Ha esetleg zavarna, akkor azért, mert ez szembemegy a társadalmi normákkal, vagy azért, mert te buta ember vagy, vagy valami egészen másért?
Valóban egy olyan emberrel szeretnél élni aki a probléma esetén a változásról hallani sem akar?
Ekkora egoval neki nem kell!
Magán változtatni munkával jár. Ő meg lusta.
Tuti ez az ember álmaid vágya?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!