Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti félrelépnétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti félrelépnétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátnőm, most leszünk együtt 2 éve, de nagyon unalmas vele a szex. Védekeznék és nem tudná meg. Egyedül a lelkiismeretem tart vissza. 22F

2015. máj. 6. 00:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Itt nem társadalmi normáról van szó öreg... Ő nem akar nyitott kapcsolatot, és kész. A társadalom meg telibe szrja mindkettőtöket hidd el.... Imádom, hogy valaki azzal ideológiázza meg a saját döntéseit, hogy mindenki más hülye rajta kívül...
2015. máj. 6. 01:19
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Ideologizálja* Nehéz szó ám...
2015. máj. 6. 01:21
 13/25 anonim ***** válasza:
59%

Hogyha Te elvárnád, hogy engedélyt kérjen, akkor talán viaszafelé is igy kellene. Bár könnyű mondani.

Én most kezdem első kapcsolatomat, de ha a párom ezért mással szexelne, nem biztos hogy megbocsátanám. De érthető talán, hogy ilyenekre gondolsz. Beszélj vele, hogy változtassatok. Bár azért értelek meg,mert nekem is támadnak hasonló gondolataim néha,hogy milyen lenne mással. Ha szeret, hajlandó lesz változtatni.

L

2015. máj. 6. 01:34
 14/25 anonim ***** válasza:

szerintem meg a fejedre nőtt a nő,teljesen ő irányít ezért érvényesül az ő akarata az ágyban.

tehát a a saját papucs mivoltod és kontroll vesztésed áldozata vagy.

ha úgy érezné-éreztetnéd vele-hogy bizony tétje van itt a dolgoknak és következmények is léteznek,akkor tuti odatenné magát.

de te nyugtázod az ő irányítását,ezért is nevet ki téged és ezért fadarab,mert egy irányítható nyugtázó férfin csak nevetni lehet.

ettől függetlenül a te esetedben jót tehet a félrekúrás,mert újra férfinak érezheted magad,megtalálhatod újra a tököd,ezáltal a nő megérezheti benned az újra éledő magabiztosságot-amihez a legjobban vonzódnak-ami miatt jobban odateheti magát,esetleg jobban fel tudod benne ébreszteni a megfelelési kényszert,mert rájössz,hogy bármikor találsz nála jobbat.

2015. máj. 6. 02:47
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

Ahogy akarod, nekem mindegy mit csinálsz.

Gondolatban már nyilván megcsaltad, arra is sokat gondolhatsz, hogy megcsalod szóval ha ezt akarod akkor csináld.

2015. máj. 6. 03:06
 16/25 anonim ***** válasza:

"Ami meg engem havar, azon nem hajlandó változtatni, neki "nincs energiája" saját magára."

"Akkor inkább kibírom normális szex nélkül, tényleg szeretem, nem szakítanék vele."

Mi az, ami konkrétan zavar, és mit hiányolsz szex terén?

"Ezekkel a társadalmi normákkal az a bajom, hogy szerintem a buta emberekre lettek kitalálva."

Téged zavarna, ha a barátnőd összejárna mással/másokkal szexelni, de persze csak titokban, "amit nem tudsz, az nem fáj" alapon?

Ha esetleg zavarna, akkor azért, mert ez szembemegy a társadalmi normákkal, vagy azért, mert te buta ember vagy, vagy valami egészen másért?

2015. máj. 6. 03:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy milyen a viszonyotok. Én a barátnőmet nem csalnám meg (mivel vele sosem unalmas a szex, de lehet, nem is tudom, hogy lehet egyáltalán a szex unalmas, mert bár sok barátnőm volt, egyikkel sem untam a szexet, lyuk mindegyiken volt), de lehet, hogy ha helyedben lennék, és a te csajodat kéne dugnom, én is megcsalnám, de lehet az is, hogy ezt csak egy SMS-ben írnám meg neki, és azt is, hogy La Revedere (viszontlátásra).
2015. máj. 6. 04:38
 18/25 Bence_ ***** válasza:

Valóban egy olyan emberrel szeretnél élni aki a probléma esetén a változásról hallani sem akar?

Ekkora egoval neki nem kell!

Magán változtatni munkával jár. Ő meg lusta.

Tuti ez az ember álmaid vágya?

2015. máj. 6. 06:21
 19/25 beus84 válasza:
szerintem nem az a megoldás hogy megcsalod. Le kell ülni és megbeszélni a dolgokat. Mond el neki hogy mi az amin változtatni kéne. Vagy ha végkép nem tudjátok megoldani a problémát inkább szakíts vele. Az még mindig jobb mintha megcsalnád.
2015. máj. 6. 07:35
 20/25 Carragher_x ***** válasza:
100%
22 éves vagy, semmi sem köt hozzá s még a szex is szar. Mi a kérdés? Próbáld vele megoldani a problémát, ha nem megy akkor meg szakíts, nyilván nem egy olyan nővel fogod leélni az életedet akivel gyenge a szex, már 20as éveid elején csalni akarod s akivel nem tudtok közösen megoldani felmerülő problémákat.
2015. máj. 6. 07:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!