Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tanacstalan vagyok, talan megerett a kapcsolatom a szakitasra?
Fix hogy megcsal. Pasi vagyok, ezt a "nem tudom hogy kerül oda" ez tipikusan akkor toljuk amikor rajtakapnak, és nem jut eszünkbe semmi hazugság, de nem vallhatjuk be.
Nem azért mondom hogy csaltam már meg asszonyt, de bármivel így van.
-Söröztél?
-Neeeeeem
-Akkor mit keres a kukában egy üres sörösdoboz?
-Nem tudom, én biztos nem raktam oda.
Szóval biztos minimum randizgat valaki mással. Ráadásul ostoba a srác, hogy ilyesmivel elárulja magát. Sztem egyszerűen mond meg neki hogy szakítasz, és elköltözöl amint tudsz (vagy ő költözzön), tedd is meg, de a reakcióiból sok kiderül. Ha netán könyörög térden állva, és bevall mindent gondolkodj el, de nem hiszem hogy érdemelne másik esélyt. Nyilván neki nem megfelelő valami a kapcsolatban, csak nem mondja, és ezért keresi másnál.
Mások nem nagyon tudnak tanácsot adni.. szép az a 7 együtt töltött év. Valószínűleg nem véletlen vagytok együtt ennyi ideje.
Nekem 3 éve van lassan kapcsolatom.19éves Lány vagyok.
És egyszer azon a sz.r Twitteren regisztráltam mert nem tudtam hogy mi az..Kíváncsi voltam..És suliba csomó fiú megkeresett h megtaláltak Twitteren és h h egyedülálló vagyok meg stb..stb..!Egy az, nem is néztem hogy van-e ilyen h beírjam h kapcsolatba vagyok vagy akármi.. semmit se néztem csak beregisztráltam.Szerencsére az én barátom nem kompliált.(eleve ő27éves)tehát érettebb meg átélt már sok mindent.. Pedig neki lehetett volna oka féltékenykedni mert előtte amikor megismert nem ilyen lány voltam mint most.. pasizós voltam.. tehát hihette volna azt is h megint visszatért a régi énem. Csak annyit mondok hogy ha teheted tényleg beszéljétek meg.. nem könnyű eldobni ezt a 7 évet még ha esetleg volt is ilyen..
A másik az h én is elfelejtettem a jelszavam is a twitteren, de múltkor próbálkoztam és nagy nehezen belépett. tehát nem biztos hogy hazudott.
lehet egyébként hogy a kapcsolatotokat fel kéne kicsit frissíteni, bár nem tudom hogy milyen.. de ne legyen unalmas az a lényeg. ha egyhangú akkor lehet hogy keres szórakozást.. De ne az én véleméyemre alapozz, csak tanács!!!;)
13-as, ha jól számolom, 16 voltál mikor összejöttetek. És te azelőtt még "pasizós" voltál?
Ejha...
Ne vedd sértésnek, nem bántás, csak ez így nekem fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!