Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltak, de nem bírok szakítani! Voltatok már így?
Tagadja a barátom, hogy megcsalt (nem képzelődés)4 év után, ez 8 hónapja volt. Vele maradtam, mert ettől eltekintve szeretem és jól érzem magam vele.
Nehezen bírok vele lenni, mert nem bízom benne és folyton azon kattog az agyam, hogy miért tette ezt velem. Próbáltam vele megbeszélni higgadtan, de hajthatatlanul tagad,"ő szeret, velem akar lenni, képzelődöm..."
Ha szakítanék akkor meg megbánnám, mert tényleg szeretem, szeretek vele lenni, jól elvagyunk, közös jövőt tervezünk. Egyáltalán nem érdekelne más, még ezek után sem...
Elég naív ez a szöveg amit írtam és tényleg csak az érti milyen rossz, aki benne volt, ezért kérek tanácsot sorstársaimtól!
Légyszi írjatok tapasztalatokat, ne azt, hogy idióta vagyok ( még ha ez az igazság is)
Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Szegény, kire számítson az ember, ha nem a családjára... Sajnálom, de az a lényeg, hogy most boldogok vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!