Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van egy pasim akit nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy pasim akit nagyon szeretek, de fél éve nem volt itthon egy hétig és egy buliban annyira részeg voltam hogy lefeküdtem egy másik pasival!?

Figyelt kérdés
A pasi megkeresett és azt mondta ha nem fekszek le vele még egyszer elmondja a pasimnak. Elküldtem erre ő megütött. Mit csináljak el akarommondani, de szakítani fog szerintem. Ha megadnám amit a pasi akar békén hagyna?

2015. jan. 28. 12:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
de részeg voltam, józanul soha nem tenném ezt. nem tudom mit tegyek, nem akarom elveszteni a barátom. de mégegyszer megcsalni se :(
2015. jan. 29. 08:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Részegség sosem mentség - gondolj bele, te elfogadnál ilyen szánalmas mentegetőzést a barátodtól? Ha valamit nem akarsz akkor nem teszed meg, ha erőszakoskodott, akkor meg inkább neki kellene félnie a feljelentéstől.
2015. jan. 29. 08:59
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
Jajj szegény, részeg voltál? Ki kényszerített, hogy az legyél? Jól elcseszted, mondd el a barátodnak, szakítsanok, aztán húzzál vissza bulikba qrválkodni, az való neked.
2015. jan. 29. 09:29
 14/21 anonim ***** válasza:
73%

De sok makulátlan,szent életű ember van itt!Attól függően többnyire jogosak a hozzászólások.Mindenképpen mond el a pasidnak őszintén a történteket.Ha szeret és Palinak hívják megbocsájt:)

Ja és ne igyál ha nem bírod!!!!

2015. jan. 29. 09:40
 15/21 A kérdező kommentje:
elmondtam neki. nagyon kiakadt, de azt mondta ad nekem még egy esélyt. mindenesetre egy kicsit különköltözünk. eléggé kiakadt és azt mondta ha csak egy gyanús jel lesz rá, hogy újra félreléptem kidob. remélhetőleg minden rendbe jön :) de azért félek már semmi nem lesz ugyanolyan mint rég
2015. jan. 29. 11:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Innentől már a folyamatos gyanakvás, kémkedés, gyanúsítgatás és féltékenykedés úgyis tönkre vágja az egész kapcsolatot szóval sok értelme nincs folytatni.
2015. jan. 29. 12:26
 17/21 A kérdező kommentje:
tudom, de annyira szeretem. adott még egy esélyt, akkor mért ne próbáljuk meg? ha nem sikerül legalább megpróbáltuk. és a pasi se tud mivel zsarolni, nem kell félnem.
2015. jan. 29. 13:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem lesz könnyű rendbe hozni a dolgot,ha egyáltalán a párod túl tud majd lépni rajta.De ne add fel ha szereted!Viszont nagyon figyelj oda mit,hogyan és kivel.Az alkoholt kerüld el egy jó darabig és járj a párod kedvében amiben tudsz.Ez ügyben főleg!
2015. jan. 29. 16:57
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
És éppen akkor voltál ilyen részeg, amikor egy hétig nem volt otthon a pasid... micsoda véletlen! Ez te vagy, ne fogd a részegségre! Remélem, azóta meglett a böjtje!
2015. márc. 17. 12:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Jaj dehogy fog kidobni, azt élvezi ha bántod :)
2015. okt. 18. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!