Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok valami jó helyet, ahova szervezhetnénk programot a barátommal? Már nagyon unalmas itthon ülni.
Figyelt kérdés
Tudnátok valami olyan programot ajánlani, ami élvezetes lehet ilyen hideg időben? Általában minden hétvégét vagy mozizással töltünk, vagy plázákban mászkálunk majd átjön. Mikor ezt már untam akkor kitaláltam, hogy süssünk/főzzünk valamit, az jó volt, de már ezt is kezdem unni. Ti mit szoktatok csinálni kettesben addig míg ilyen hideg idő van? A korcsolyázás meg ilyenek nálunk kilőve, mert én utálok. :/ Persze tudom, hogy az is jó, ha csak otthon összebújunk, de én most olyan dologra gondolok ami tényleg kimozdulós program. :D 20/L2015. jan. 1. 19:40
1/3 anonim válasza:
Attól függ hol laktok. Mert pl a Balaton ilyenkor szép, mikor félig be van fagyva. Persze Debrecenből mondjuk nem éri meg ezért elmenni. :D
Nincs valami látnivaló a közelben, ahova elsétálhattok, vagy kirándulhattok?
2/3 A kérdező kommentje:
Ja tényleg, elfelejtettem írni, Budapesten lakunk. :D Szeretjük a szabadtéri programokat, csak az a baj, hogy a hideget nagyon nem szeretjük. :D Ezért valami olyan kéne ami beltéri.
2015. jan. 1. 19:46
3/3 anonim válasza:
Tanc ora (ha ezt feldobod, a csaj instant elelvez!;D), falmaszas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!