Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennétek? Durván...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Durván megcsaltak, tönkrement az életem!

Figyelt kérdés

4 évig jártam a barátommal, ez idő alatt 2x szakított velem olyan indokkal, hogy nem szerelmes, de aztán újra összejöttünk (nagyon szeretem) és mindig vissza tudtam belé szeretni. Most nem volt semmi probléma és kiderült, hogy mikor kicsit összevesztünk felment egy lány barátjához, és lefeküdtek.. annyi szóljon a mentségére, hogy egyből bevallotta és úgy kezdte, hogy nem folytathatjuk pedig szeretné, de megcsalt..(zokogott, nagyon szarul volt), nagyon sajnálta de mondta, hogy már nem tudja visszacsinálni.

Egyértelmű volt számomra, hogy szakítunk, de ez tartott kb. 1 napig, megint olyan rosszul lettem lelkileg/testileg, hogy 3 napja nem eszek, hasmenésem van, görcsölök, pánikrohamom van, nem tudok egyedül lenni, nem örülök semminek, nem tudok bemenni az iskolába... sajnos ez nagyon komoly, és most elgondolkoztam, hogy mi van ha meg kéne bocsátani?! (mindenki mondta h NE mert ez kb. életem lehetősége h megszabadultam tőle mert sose tudtam volna vele szakítani, amúgy a kapcsolatunk alatt elég sokat bántott is)

Szóval hogyan legyek úrrá ezen, hogy ennyire rosszul vagyok? fizikailag szenvedek, sajnos eljutottam egy olyan szintre, hogy már nyugtatóval tudok aludni csak :( egyébként ő is nagyon rosszul van, tegnap beszéltünk. Viszont furcsa, hogy nem próbál meg könyörögni, nem is mondja, hogy találkozzunk... igaz csak ennyire szégyelli magát? Tartanom kéne magam, de egyszerűen nem bírom nem elmondani neki, hogy mennyire rosszul vagyok. :( :( Köszönöm!!

24L

2015. jan. 28. 08:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Kapcsolatfüggőség.....nem hiszek ebben.

Szerintem teljesen természetes reakció az, hogyha valamit elveszítünk (amit szerettünk és kedveltünk) akkor azután vágyakozunk és nem bírjuk elereszteni....legyen ez egy autó, egy játék, egy családtag, egy barát. Személyes élményeket kapcsolsz tárgyakhoz, személyekhez és ezeket nem akarod elengedni....de ezt már megélted, senki nem veheti el Tőled. Ne a múlton rágódj, a jövőre koncentrálj.

A srác annyiban korrekt volt, hogy elmondta mit csinált...Nem gondolom, hogy ezen túl sokat kellene agyalnod,nem feltétlen tehetsz arról, hogy megcsalt. Egyszerűen csak elfogadod, hogy így tett és kész, ne akard megszépíteni és megmagyarázni....teljesen felesleges!! Aki nem becsül Téged, azzal Te se bánjál másként!!!

37F

2015. jan. 28. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne tedd magad tönkre, nem ér annyit egy pasi sem :) Tessék szépen enni most azonnal :)

Szerintem bármilyen nehéz is, menj be a suliba. Meglátod, hogy szinte eszedbe sem fog jutni. Főleg ha jó a közösség, szeretnek Téged.

Nekem is voltak hasonló gondjaim. Érdekes, mert én ilyenkor egyedül szeretek lenni. És úgy tényleg nehéz rászánni magam, hogy emberek közé menjek :)

Menj el sétálni egy nagyot! Nekem ez nagyon bevált. Csodálkoztam rajta, de szinte el is felejtettem a problémám :)

Ha el akarod felejteni, ne beszélgess vele se sms-ben, se facebookon. Így látja, hogy előbb-utóbb vissza fogod fogadni.

2015. jan. 28. 10:24
 13/16 A kérdező kommentje:

Délelőtt már dobálta az smseket, hogy annyira sajnálja és annyira szeretné visszacsinálni, egyből jobban lettem, végre 4 év alatt ő teper értem.... viszont hiányzik nagyon de nem fogok engedni. Úgy vagyok vele ahogy nagymamám megmondta.. akiket egymásnak teremtett a sors, előbb-utóbb úgyis össze hozza őket újra az élet..

ha nem is most, lehet egy év múlva akár, meg tudok bocsátani

2015. jan. 28. 18:02
 14/16 anonim ***** válasza:

ha egyszer megcsalt, többször is meg fog! Ezt ne felejtsd el!

Biztos szeretethiánya, vagy egyéb hiánya van, azért harcol ennyire. Aztán ha megkapta amit akart, újra kezdődik az egész..

2015. jan. 29. 08:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia Csajszi ! :) Mi lett veled (veletek )?
2015. jún. 10. 10:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Mélységesen egyetértek költőnővel!

11es! Van aki át evolúcióban nem hisz, hiába van rá bizonyíték.

Olvass utána a témának!

2015. okt. 8. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!