Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolta, hogy az éjszaka közepén felhoz egy nőt, vagy én vagyok a nem normális? Csak szerintem szerető szagú az egész?
A párommal 2 éve vagyunk együtt, eddig semmi gond nem volt köztünk. Úgy gondoltam, hogy a kommunikáció is jó köztünk, de úgy látom, tévedtem.
Tegnap előtt a kanapén aludtam el (párom lakása). Szólt a párom, hogy késni fog, nem tudja mennyit, de igyekszik haza. Nem aludtam valami jól, hallottam, amikor megérkezett. A vicc az egészben, hogy nem egyedül, hanem egy nővel, ráadásul a hálószobába mentek be. Felkeltem, nagyjából összeszedtem a cuccaimat, készültem elmenni. A párom a csörgésemre kijött lefehéredve. Állította, hogy félreértettem a dolgokat, nem az, amire gondolok. Teljesen ki voltam és még vagyok is bukva. Kicsit hangosabban mondtuk a magunkét (nem feltétlenül mondanám vitának), mire a nő fogta magát és vigyorogva elment. Ezek után nem tudtam rá sem nézni a páromra, hogy ilyen nyíltan felhozta ezt a nőt úgy, hogy ott voltam... Haza mentem, azóta nagyjából se kép, se hang.
Csak egy üzenetet kaptam tőle, hogy jó lenne, ha a kutyusát elvinném magamhoz egy kicsit (aki az egész 'vitás helyzetet' elég érdekesen reagálta le), mert hiányzom neki is és sír utánam (nagyon szeretem a kutyust, ő is engem, nagyjából olyan, mintha a gyerekünk lenne). És annyit, hogy beszéljük meg a dolgokat.
Mit tegyek? Hinnétek neki?
Nagyon sántít a story...ha szabad megjegyeznem.
Ha tényleg a rokona volt miért hagyta ott a balhét a csaj vigyorogva? Érdekes...Szerintem csak elfelejtette ,hogy ott maradtál nála (írtad,hogy párod lakása ezért feltételezem nem ott laksz még)Én nem hiszem el amit mondott de persze te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!