Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pszicho vagyok vagy ez mással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszicho vagyok vagy ez mással is van így?

Figyelt kérdés

5 Hónapja megcsalt a barátom egy nálam 12 , barátomnál 9 évvel idősebb nővel. Megbocsájtottam, lezártam, néha még rossz, de már nem idegesítem fel magam rajta. A barátom és én is már évekkel ezelőtt letöröltük magunkat facebookról, de attól még tudok adatlapokat nézegetni és kb heti 2-szer megnézem a nőt, akivel több hetes viszonya volt. Nem nézem a kiírásait, mert nem látom, hanem a képeit, azt nézem, hogy hogy néz ki. De nem jól, szerencsére, akkor rosszabbul esne. Fogalmam sincs arról, hogy miért csinálom ezt, persze nem mondtam a barátomnak.

Szerintetek pszichopata vagyok?

2015. jan. 27. 15:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy pszichopata, csak önsanyargató.

Megszerezted a nő telefonszámát, stb. Minek? Lehet, hogy ő azt sem tudta, hogy Te létezel. Másrészt meg minek keresnéd meg? Hogy magadat roncsold még jobban? Ne hari, de fogalmad sincs a megbocsátásról. A megbocsátással ugyanis "felejtés" is jár. Ha megbocsátottál volna nem rágódnál rajta még mindig, nem érdekelne a nő, az, hogy hazudott-e vagy se. Új lapot nyitottál volna a kapcsolatotoknak.

Gondolkodj el azon miért jó még mindig magadat -és gondolom a párodat- büntetni?

2015. jan. 27. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát ha neked ez jó így, ki vagyunk mi, hogy megmondjuk hogy éld az életed?!

Amúgy nem, nem vagy az, csak boldogtalan.

2015. jan. 27. 16:29
 13/14 anonim ***** válasza:
*kik vagyunk mi
2015. jan. 27. 16:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van és köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 27. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!