Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszicho vagyok vagy ez mással is van így?
5 Hónapja megcsalt a barátom egy nálam 12 , barátomnál 9 évvel idősebb nővel. Megbocsájtottam, lezártam, néha még rossz, de már nem idegesítem fel magam rajta. A barátom és én is már évekkel ezelőtt letöröltük magunkat facebookról, de attól még tudok adatlapokat nézegetni és kb heti 2-szer megnézem a nőt, akivel több hetes viszonya volt. Nem nézem a kiírásait, mert nem látom, hanem a képeit, azt nézem, hogy hogy néz ki. De nem jól, szerencsére, akkor rosszabbul esne. Fogalmam sincs arról, hogy miért csinálom ezt, persze nem mondtam a barátomnak.
Szerintetek pszichopata vagyok?
Nem, dehogy vagy!
Akkor lennél az ha kinyírnád a nőt, feltrancsíroznád aztán megfőznéd a máját/szívét és meghívnád utána a pasidat egy romantikus vacsorára :)
Akkor pszichopata lennél!
3. válaszoló: Ez is megfordult a fejemben egyébként.
Nem igaz:)
Nem vagy az.
Vagy ha véletlen igen( amit kétlek látottak alapján), nem ily féle cselekedetekből derül ki.
Tagad, hazudik.
Ez nem kapcsolat.
Hijába hitegeted magad, az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!