Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van okom gyanakvásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom gyanakvásra?

Figyelt kérdés
8 éve élünk eggyütt a párommal, két gyermekünk van! Az utóbbi ídőben, egyre többet elmegy, mindenféle indokkal... Kommunikáció is egyre gyatrább köztünk, ingerlékenyebb is. A napját sem tudom mikor dicsért meg utóljára, vagy hogy éreztette volna hogy szeret... Nem tudom van okom gyanakodni, hogy estetleg más nő van a háttérben? Vagy csak spontán én gólyoztam be?

2015. jan. 24. 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáld kideríteni az okát...főzd meg a kedvenc kajáját, és kicsit kényeztesd...kérdezd meg, hogy mit szólna, ha fürdés közben megmosnád a hátát? Míg babusgatod kérdezz rá, hogy mi az oka az ingerlékenységének, és, hogy te tudsz e segíteni valamiben?

Szerintem első körben kedvességgel, figyelmességgel többre jutsz majd, mint a letámadással...legalábbis reméljük.

Én szurkolok, hogy ne legyen nagy gond!

2015. jan. 24. 22:24
 2/2 anonim ***** válasza:
egyértelműek a jelek
2015. jan. 25. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!