Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmre hajt az egyik munkatársa, aki ráadásul 2 tömbbel lakik messzebb innen. Mit tudnék csinálni?
Én sokszor 48 órázok, párom meg rendesen 8 órát dolgozik. Nagyon jóba lett egy munkatársával (40 éves, sármos szingli férfi) és szerinte munkatársi kapcsolatnál nincs több köztük. A lány 33 éves amúgy. Mindig együtt jönnek haza, de tegnap mikor hívtam a párom mondta, hogy "Szia drágám épp a sanyival beültünk meginni valamit, nemsokára otthon leszek" Mivel én is épp akkor értem haza, láttam az illetőt. Ki volt öltözve. Ugy, ahogy randira szokás.
Este bizonygatta nekem, hogy nincs több köztük. Csak az a baj, hogy az illető láthatóan hajt a páromra. Középvezető annál a cégnél, 5x többet keres mint én a 48 órázással (biztonsági őr vagyok), és kemény 200 méterre lakik innen. Most mit tegyek? Még ha barátnőmnek ez nem is esik le.
Azt megkérdezted tőle, hogy mit gondol mit csinál ez a sanyi éppen? Hogy látja-e a veszélyeket?
Egyébként az, hogy nem titkolózik, az egy jó jel.
Én egy elvet követek a párkapcsolatban: "Ha vihető, vigyék."
Ha eltudja mellőled venni akkor nincs is értelme érte küzdeni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!