Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek minden kapcsolatban előbb-utóbb félrelép a pasi? Vagy lehet hűséges hosszútávon, akár egy életen át is?
Itt most több éves, évtizedes hosszúságú kapcsolatokra gondolok. Mert a környezetemben azt látom, hogy a házasságok tönkremennek, a felek elhidegülnek. És szerintem ez az elhidegülés mindkét fél hibája, mégsem a nők, hanem a férfiak azok, akik félreizélnek, viszonyt folytatnak, esetleg még le is lépnek az új nővel.
A feleség meg persze ott marad egyedül a gyerekkel - ki tudja meddig, mert kinek kell olyan nő, akinek már van gyereke egy másik pasitól? :(
Ez ellen megoldás lehetne a nyitott kapcsolat? Hogy a pasi szexelhet, akivel csak akar két feltétellel:
- őszinteség: mindent el kell mondania a feleségének
- nem szerethet bele senki másba, tehát testileg félrelép, de lelkileg hűséges marad
Az az igazság, hogy én csak olyannal találkoztam ahol a nő ment félre. És nem kellett nekik 10 év......
Ha otthon van szex, akkor a férfiak nem lépnek félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!