Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek minden kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek minden kapcsolatban előbb-utóbb félrelép a pasi? Vagy lehet hűséges hosszútávon, akár egy életen át is?

Figyelt kérdés

Itt most több éves, évtizedes hosszúságú kapcsolatokra gondolok. Mert a környezetemben azt látom, hogy a házasságok tönkremennek, a felek elhidegülnek. És szerintem ez az elhidegülés mindkét fél hibája, mégsem a nők, hanem a férfiak azok, akik félreizélnek, viszonyt folytatnak, esetleg még le is lépnek az új nővel.

A feleség meg persze ott marad egyedül a gyerekkel - ki tudja meddig, mert kinek kell olyan nő, akinek már van gyereke egy másik pasitól? :(

Ez ellen megoldás lehetne a nyitott kapcsolat? Hogy a pasi szexelhet, akivel csak akar két feltétellel:

- őszinteség: mindent el kell mondania a feleségének

- nem szerethet bele senki másba, tehát testileg félrelép, de lelkileg hűséges marad

2015. jan. 10. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azzal legyünk már tisztába hogy a szerelmet nem mi irányítjuk,nem tudjuk befolyásolni hogy kibe szeretünk bele és kibe nem,egyébként vannak olyan házasságok amiknél a szexet külön választják a szeretettől.Van ahol működik,van ahol nem,én nem vállalnám be.
2015. jan. 15. 15:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Burkolhatjuk nyitott kapcsolat -kènt nevezve a dolgokat. A csók màr megcsalàs. Az, hogy tudja mindkèt fèl, hogy a màsik fèlreàgaskodik, vagy fèlretàgul, màr bocsànat, megcsalàs marad. Sokan nem làtjàk a fàtól az erdőt:azzal, hogy valakivel meghàzasodom, vagy akinek gyermeket szülök, azt az embert onnantól kezdve csalàdtagomnak tekintem. Ès ettől vàlik olyan èrtèkessè a kapcsolat, nem a szerelemtől!
2015. máj. 6. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
Ez egy baromság. Ne általánosíts és ne hazudj. A nők nem bírnak a pnájukkal, ők mennek félre rendszeresen. Biztos a környezetdben si rengeteg ilyen van, csak te ezt tudatosan nem veszed észre és inkább a férfiakat hibáztatod.
2015. máj. 15. 13:23
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Az az igazság, hogy én csak olyannal találkoztam ahol a nő ment félre. És nem kellett nekik 10 év......

Ha otthon van szex, akkor a férfiak nem lépnek félre.

2015. aug. 3. 00:11
 15/16 anonim válasza:
Én szeretném azt hinni, hogy vannak igazi hosszútávú kapcsolatok, akár a sírig tartó is. 29 éve élünk együtt a férjemmel. Mindig hűségesek voltunk egymáshoz. A házasságunk első éveiben volt egy kisebb válságunk, de a szerelem átsegített ezen. Én most a 48 évesen újra szerelmes vagyok a férjembe. Nála ezt most nem igazán érzem (a szeretetet viszont igen), de dolgozom rajta és hiszek benne, hogy a szerelem visszahozható, és egy életen át tarthat.
2015. aug. 28. 10:12
 16/16 anonim válasza:
Ez a két emberen múlik mindig.
2015. okt. 14. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!