Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt es hazudik a baratom. Hogy buktassam le?
Egyebkent, mar bocsi hogy ide, de maehara elegem van ebbol hogy megnezitek, de nem valljatok be stb..
Nem rrtem, mire fel ez a nagy huho..
Mi a parommal megbeszeltuk, hogy nincsennek egymas elott titkaink, tudjuk egymas jelszavait, barmikotlr megnezzuk, van hogy en kerem meg, vagy epp o hogy nezzem meg hogy ki es mit irt neki, esetleg valaszoljak is, sot, van hogy unalmamba az o feszet nezem, vagyis hogy ki mit posztot stb.. miert olyan nagy ugy ez?!
Mit kell ezen ragodni? Mit kell titkolozni? Mi pont ezert adtuk meg egymasnak, hogy ne legyenek ilyen sunyisagok hogy titokban kell nezegetni.. mert ne nezhetne ha nincs titkom? Mert ne olvashatna el ha nincs titkom?! Konyorgom, manapsag mar minden megcsalast a feszrol lehet megtudni, tiszta gaz az egesz..
Neked pedig uzennem, hogy valld be nyugodtan, ha nem lett volna titkolni valoja most nem lenne ez.. egyebkent az elottem szolo holgy gyobyoruen megoldta!!:D Ennel egyszerubb modja nincs mint hogy azt mondod hogy tudsz mindent stb stb stb.. :)
Es mielott jon valaki hogy bizalom igy meg bizalom ugy, az hogy bizom e valakiben nem attol fugg hogy tudom e a facebook jelszavat vagy nem! Az ember lehet pusztan kivancsi is nem? Kik mit raknak ki, kikkel beszelt stb.. ez nem feltetlen a bizalmatlansagrol szol!
(Teny hogy van aki nyomozgat stb, azt en is elitelem!)
Kérdező!
Min akarod lebuktatni? Az neked miért lesz jó? Ha problémád van, hagyd el. Ha meg nem zavar, akkor minek a felesleges cirkusz?
Mellesleg nagyon korrekt tőled, hogy belenézel más privát szférájába. Magánszféra egy kapcsolatban is kell mindenkinek. És az szent! Én már azért kivágnálak, mert beleolvasol a privát leveleimbe. A dolog szempontjából szinte mellékes, hogy itt történetesen kiderült egy félrelépés. Kiderűlhetett volna az is, hogy hűséges. Te viszont levéltitkot sértettél. És ezt te pontosan tudod, ezért agyalsz most lebuktatós trükkön és ezért nem mered a pasidat szembesíteni azzal, hogy megsértetted a magánszféráját. Szóval inkbb gondolkozz egy kicsit, mert te sem vagy vétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!