Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm csókolózott egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm csókolózott egy másik sráccal. Megbocsátható?

Figyelt kérdés
A barátnőm házibuliba ment, amire én nem tudtam elmenni. És mondta nekem másnap, hogy sokat ivott és csókolózott egy másik sráccal. Sírva könyőrgött, hogy bocsássak meg neki, hívogatott, sms-eket küldözgetett, hogy mennyire bánja és, hogy szeret. Bennem ez a dolog nagyon nagy szöget ütött. Nem tudom mit tegyek. Nagyon szeretem. Tanácsot tudna valaki adni? A barátnőmmel a kapcsolatunk szinte tökéletes volt. Egymáshoz illettünk, nagyon jól kijöttünk mindig és imádtuk egymást. Én 17/F, ő 15/F

2015. jan. 1. 13:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Most csakegy csók. Legközelepp kis orál. Aztán úgy fognak d..gni mint a nyulak! Az én csajom is sírt. Nem történt semmi. Részeg volt. Aztán megku..vult. Szó szerint pénzért csinálta külföldön. Úgy rákapot mint kisgyerek a cukorkára. Már akkor gyanús volt mikor visszajött, és gyanúsan tapasztalt lett az ágyban. Aztán gyulladást kaptam. Elmentem orvoshoz. Lecseszett. Ha k..rvához járok húzzak gumit. Kiderült nem sima gyulladás hanem nemi baj. De ahhejett, hogy beismerte volna ő vádolt engemet, hogy megcsaltam őt. Akkor borult ki a bili, mikor összeveszett a barátnőjével. És elmondott nekem mindent. Akkor beismerte a dolgot. Egy esélyt megérdemel, mert bevallotta neked. De nincs az a kapcsolat, ahol örök a hűség. Az csak mese. Csak valahol jól tudják titkolni.
2015. máj. 1. 19:02
 22/23 anonim ***** válasza:

Szerintem se megbocsátható.

Amugy mi lett a vége?

20L

2015. máj. 2. 11:51
 23/23 anonim válasza:
Alkohol miatt sok hülyegéget csinál az ember. Szerintem ha jól működött minden akkor bocsáss meg neki, hisz egyenes gerincről vall tanubizonyságot, hogy nem titkolta el hanem rögtön elmondta...ez azért mostanság sok emberből hiányzik. Ráadásul ha nem szeretne igazán akkor valószínű el sem mondta volna :D
2015. szept. 19. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!