Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam lebukott, hogy szexpartnert keres az interneten. Mit tegyek?
h megnyugtassalak, elég nehéz ott találni olyat, aki nem kamus, vagy normálisan is néz ki. én mondjuk annyira nem hangolódtam rá, én csak poénból voltam ilyen oldalon, de a többi pasi mindig rinyált, h vissza se írt neki senki.
a csajok olyan sok levelet kapnak, h nem igaz, regeltem csajként én is, h megnézzem, hát sztem unalmassá válik nekik ez a dolog, s nem foglalkoznak vele, azok se, akik elején még komolyan gondolták.
én mondjuk szórakoztatónak találtam azt az oldalt, ahol voltam, de el lett cseszve, s azóta behalt asszem, de lett onnan egy jó kis netes baráti ismeretség, ami jó dolog.
melyik oldalon van fenn, ha nem titok?
Örök igazságok :
1. Az "otthonülő" nők ráérnek, igy jár a fantáziájuk.
2. A kőgazdag nők is állandóan szexelnek, maszturbálnak és élvezkdenek otthon, mert nem a mindennapi rohanásról szól az életük.
3. Mindig a megcsaló a (már) szemét ember.
4. Hogy miért jutott ő odáig hogy megcsaljon ? Na innen kéne nézni és itélkezni, nem onnan, amikor már megtörtént.
5. Akit megcsaltak, kicsit nézzen előbb magába, szépen csendben, mielőtt otthon orditozna.
6. És kedves férfiak, az a frázis hogy "pedig én mindent megadtam neki" ilyenkor már senkit nem érdekel, mert aki ezt és ebben a formában igy mondja, na pont az az aki a lényeget nem adta meg neki.
"mert aki ezt és ebben a formában igy mondja, na pont az az aki a lényeget nem adta meg neki."
Tegyük azért hozzá, kedves utolsó, hogy férfiként ez egyáltalán nem könnyű dolog. A női lélekhez képest a miénk csak fércmunka. Mintha csak összedobálta volna Evolúció bácsi, miközben a nőét aprólékos gonddal finom, precíz folyamat során illesztette össze. Enyhe túlzással egy férfi, ha tele a poci, és üres zacsi, már remekül érzi magát egy kapcsolatban. A nő lelke ennél sokkal bonyolultabb, és férfi legyen a talpán, aki képes kitanulni minden csínját-bínját. Szerintem az első házasságok arra szoktak rámenni, hogy a férfi nem képes nőül gondolkodni. Nagyon erős a férfiego, nem hajlandó "lealacsonyodni" a nő szintjére, miközben nem lealacsonyodnia kellene, hanem felnőnie.
Igazságtalan, hogy mindig a férfinak kell tanulnia, nem a nőnek? Talán igen, de ez az élet rendje. Ha a férfi király akar lenni a mag privát uradalmában, ahhoz előbb a párját kell királynői rangra emelnie. Adni kell, hogy legyen mit visszakapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!