Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az élettársam lebukott, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam lebukott, hogy szexpartnert keres az interneten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha valaki volt hasonló helyzetben, az megoszthatná velem, hogy mit tett. Csak annyit mondott, hogy kíváncsi, de nem történt semmi. De Én nem tudok hinni benne már. A dologhoz hozzá tartozik, hogy van egy 4 éves lányunk, és 13 éve vagyunk együtt. Folyamatosan dolgozom, plusz munkát is vállslok rendszeresen, hogy meg legyen mindenünk. Elvesztettem a hitemet nagyon.

2014. dec. 30. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
#10 Amiről te beszélsz, az egy egyenlőtlen kapcsolat. Az egyik fél (nő vagy férfi) dolgozik, a másik nem. Hosszútávon nem működik. Ha még kommunikáció sincs, halott ügy.
2014. dec. 30. 20:53
 12/20 A kérdező kommentje:
A bajt ott látom, hogy ez már a gyerek születése után is előjött. Részéről nyitott kapcsolatot akart akkor, de akkor meg tudtuk beszélni, és 3 év után jelenleg itt állunk.
2014. dec. 30. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
én megkeresném azon az oldalon és had égjen a pofája
2014. dec. 30. 20:54
 14/20 A kérdező kommentje:
Megtörtént, egy darabig tagadta, de a mailjával lebukott.
2014. dec. 30. 20:55
 15/20 anonim ***** válasza:

h megnyugtassalak, elég nehéz ott találni olyat, aki nem kamus, vagy normálisan is néz ki. én mondjuk annyira nem hangolódtam rá, én csak poénból voltam ilyen oldalon, de a többi pasi mindig rinyált, h vissza se írt neki senki.

a csajok olyan sok levelet kapnak, h nem igaz, regeltem csajként én is, h megnézzem, hát sztem unalmassá válik nekik ez a dolog, s nem foglalkoznak vele, azok se, akik elején még komolyan gondolták.

én mondjuk szórakoztatónak találtam azt az oldalt, ahol voltam, de el lett cseszve, s azóta behalt asszem, de lett onnan egy jó kis netes baráti ismeretség, ami jó dolog.

melyik oldalon van fenn, ha nem titok?

2014. dec. 30. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Jelentkezz szexpartnernek. Én is azt tettem amikor amikor a matektanárom megcsalt a feleségével.
2014. dec. 31. 22:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Ki milyen nemű a történetben? Gondolom, ő a nő
2015. jan. 2. 12:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Örök igazságok :

1. Az "otthonülő" nők ráérnek, igy jár a fantáziájuk.

2. A kőgazdag nők is állandóan szexelnek, maszturbálnak és élvezkdenek otthon, mert nem a mindennapi rohanásról szól az életük.

3. Mindig a megcsaló a (már) szemét ember.

4. Hogy miért jutott ő odáig hogy megcsaljon ? Na innen kéne nézni és itélkezni, nem onnan, amikor már megtörtént.

5. Akit megcsaltak, kicsit nézzen előbb magába, szépen csendben, mielőtt otthon orditozna.

6. És kedves férfiak, az a frázis hogy "pedig én mindent megadtam neki" ilyenkor már senkit nem érdekel, mert aki ezt és ebben a formában igy mondja, na pont az az aki a lényeget nem adta meg neki.

2019. szept. 27. 06:48
 19/20 anonim ***** válasza:

"mert aki ezt és ebben a formában igy mondja, na pont az az aki a lényeget nem adta meg neki."

Tegyük azért hozzá, kedves utolsó, hogy férfiként ez egyáltalán nem könnyű dolog. A női lélekhez képest a miénk csak fércmunka. Mintha csak összedobálta volna Evolúció bácsi, miközben a nőét aprólékos gonddal finom, precíz folyamat során illesztette össze. Enyhe túlzással egy férfi, ha tele a poci, és üres zacsi, már remekül érzi magát egy kapcsolatban. A nő lelke ennél sokkal bonyolultabb, és férfi legyen a talpán, aki képes kitanulni minden csínját-bínját. Szerintem az első házasságok arra szoktak rámenni, hogy a férfi nem képes nőül gondolkodni. Nagyon erős a férfiego, nem hajlandó "lealacsonyodni" a nő szintjére, miközben nem lealacsonyodnia kellene, hanem felnőnie.

Igazságtalan, hogy mindig a férfinak kell tanulnia, nem a nőnek? Talán igen, de ez az élet rendje. Ha a férfi király akar lenni a mag privát uradalmában, ahhoz előbb a párját kell királynői rangra emelnie. Adni kell, hogy legyen mit visszakapni.

2019. szept. 28. 08:43
 20/20 anonim ***** válasza:
*a maga privát uradalmában
2019. szept. 28. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!