Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Normális párkapcsolat a miénk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális párkapcsolat a miénk?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagyunk. Kapcsolatunk ideje alatt ő (fiú) folyamatosan szexchatel lányokkal. Én pedig egyszer lefeküdtem a volt barátommal. Szerintem most kvittek vagyunk, hiszen ő hónapokig szexchatel több lánnyal egyszerre, én pedig egy szex erejéig éreztem jól magam mással. Szerintetek is?

Amúgy hosszú távra tervezünk, gyerek, házasság, stb.

2014. dec. 2. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
lol
2014. dec. 2. 21:19
 12/17 anonim ***** válasza:
szerinted ez egy normális kapcsolat...?
2014. dec. 2. 21:32
 13/17 A kérdező kommentje:

nem kamu

Testileg mindenképp kielégít, igaz érzelmileg hagy kívánnivalót maga után. Ha nem vagyunk együtt, sosem vagyok biztos, hogy eszébe jutok, hogy gondol rám. Magától napokig nem hívna. De közben pedig, ha együtt vagyunk, igyekszik kimutatni, cuki velem. Bár elég nehézkesen mennek a beszélgetéseink, mindig nekem kell kezdeményeznem.

2014. dec. 2. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
ha ilyen problémáitok vannak, amiket mondasz, akkor hogy tervezhettek hosszútávra? ahhoz nem csak a testi kielégítés kell...
2014. dec. 2. 21:37
 15/17 anonim ***** válasza:

8-as kommentelő vagyok:

Szóval, szülnél egy gyereket és te ilyen körülmények között szeretnéd felnevelni azt a picit???

Van fogalmad arról, hogy egy gyereknek NORMÁLIS SZERETŐ SZÜLŐKRE VAN SZÜKSÉGE???

Vagy ebbe bele se gondoltatok, csak elvagytok, mint a befőtt, éltek és Nem Gondolkodtok?

Ha ez így nektek megfelel, ahogy most vagytok, oké, de egy ártatlan gyerek életét, nagyon szépen kérlek, ne tegyétek tönkre!!

2014. dec. 2. 22:04
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem ilyen körülmények között szeretném felnevelni. Szeretném, ha kicsit megkomolyodna és ő váltig állítja is, hogy ha lenne gyerekünk, akkor az lenne a legfontosabb.
2014. dec. 2. 22:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Már egyszer válaszoltam kilencedikként, de most reagálnék arra, hogy megkomolyodna. Egy ember ne a gyerek miatt komolyodjon meg, hanem a párkapcsolat miatt. Mégegyszer leírom, hogy ezt a kapcsolatot így ebben a formában a leírt tervek megvalósítása érdekében NEM LEHET FOLYTATNI.
2014. dec. 2. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!