Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális párkapcsolat a miénk?
Figyelt kérdés
Évek óta együtt vagyunk. Kapcsolatunk ideje alatt ő (fiú) folyamatosan szexchatel lányokkal. Én pedig egyszer lefeküdtem a volt barátommal. Szerintem most kvittek vagyunk, hiszen ő hónapokig szexchatel több lánnyal egyszerre, én pedig egy szex erejéig éreztem jól magam mással. Szerintetek is?
Amúgy hosszú távra tervezünk, gyerek, házasság, stb.
Ha a ku. vából lesz a legjobb feleség, akkor itt sok boldog házasság lesz. :D
2014. dec. 2. 21:03
3/17 anonim válasza:
Tudod csak mert nem olyan egy párkapcsolat, mint amit a hülye filmekben látsz, nem azt jelenti hogy baj van vele.
Elég jó arc ahhoz hogy vele maradj valamelyikőtök haláláig? Ha igen, akkor nincs gond.
2014. dec. 2. 21:03
4/17 anonim válasza:
nincs a f**szt....kék nyomorék,kapcsolatot színlel mert valószínű egyedül még szerencsétlenebbek.
2014. dec. 2. 21:05
5/17 anonim válasza:
!!!!!!!!KÉT!!!
2014. dec. 2. 21:05
6/17 A kérdező kommentje:
Végülis... míg a halál el nem választ... a barátom 40 feletti :D
2014. dec. 2. 21:07
7/17 anonim válasza:
Ha én megcsalnám a barátnőmet akkor én szakítanék vele. Hozzáállás kérdése, de nem tudnék úgy mellette maradni hogy ilyet tettem. Én azt vallom, hogy ha az embernek van párja akkor azért legyen párja, mert neki arra a másik személyre van szüksége. Ha 2nél több emberről van szó, az már matematikailag sem egy pár. Hozzáállás kérdése a hűség, a többi meg kifogás.
2014. dec. 2. 21:14
8/17 anonim válasza:
Száz, hogy kamu kérdés! Ennyire nem lehet idióta és naív két ember, főleg, hogy még jövőt is "terveznek".
Viszont, ha nem kamu, akkor kérdezem tőled, Kedves Kérdező: Mi értelmét látod ennek a kapcsolatnak és határozd már meg nekem légyszi, hogy számodra mit takar a kapcsolat fogalma?
2014. dec. 2. 21:15
9/17 anonim válasza:
Ez a kapcsolat NEM normális. Ebből a kapcsolatból (alapoktól kezdve) nem lehet egészséges gyermeket nevelni és életre tanítani. Ha szexchatel lányokkal, akkor TE nem elégíted ki. Ha meg összefeküdtél a volt barátoddal, akkor komoly lelki konfliktusba kerültél. A saját mentális egészségetek érdekében szakítsátok meg a kapcsolatot egymással. Sok szerencsét és minden jót.
2014. dec. 2. 21:15
10/17 anonim válasza:
Én is voltam egy barátommal, hogy össze-vissza csaltuk egymást, egy barátnőm is volt így a párjával (mindkettőnél a srácok is csaltak minket - szörnyű volt...). Szerintem jobb egy hűségesebb kapcsolat. Legalábbis egyikünknek sem ez az "életstílus" lett a befutó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!