Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen, esküvő előtt néhány héttel ezt találtam a gépen a böngészési előzmények között. Ti mit tennétek?
Az tény, hogy a terhesség megvisel és nincs valami sok kedvem a szexhez. De akkor sem gondolnám, hogy megoldás lenne a problémára, hogy a "párom" elmegy kur.vázni.
Szerintetek megér egy beszélgetést a dolog, adjak lehetőséget rá hogy megmagyarázza, vagy lépjek le azonnal?
A kalap, amit kinéztél, olyan, mint egy méhészkalap, ne vedd meg.
"Amit még nem értek, de nagyon.
A masszázs előzmény 16:44 az utolsó, 16:51-kor pedig már tüllök kalap és esküvői frizura. Kétlem, hogy ezt egy pasi nézte volna. Vagy előtted 5 perccel még a párod volt a gépnél?"
Jesszus. Hallottatok már a google fiókról? Ha belépsz a gmailedbe, és belépve is maradsz, akkor az összes általad használt gépen lévő előzményeket láthatod a böngésződben, feltéve hogy google chrome-ot használsz. Ő a munkahelyén vígan nézegette a rib.ancokat, mindezt chrome-ban, én pedig az itthoni gépen szintén chrome-ban kerestem azt a ro.hadt esküvői kalapot. Az előzmények meg mindkét gépen megjelennek.
Írásod alapján idegesítő egy hárpiának tűnsz!
Hagyd el nyugodtan, jobb is lesz neki egyedül mint egy olyannal aki kutat más személyes dolgai között.
Az ilyeneket úgy felrúgnám műholdnak.
#34:
Így már értem.
(Csak megjegyzem, nem a Gmailbe kell belépni, hanem a Chrome-ba a Google accounttal.)
Mindenképpen beszéld meg vele, hogy mi volt ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!