Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet megértetni egy nős pasival, ha nála majd 10 évvel fiatalabb csajjal chatel és telefonálgat, akkor megcsal? A téma nem éppen az időjárás.
Dowd!
Szerintem nem a kedves páromon múlik, hogy mikor találkoznak! Szerintem mikor kiscsaj csettint ő ugrani fog.
a legészszerübb ha kidobod..persze erre azt mondod hogy bizol benne hogy jobb lesz stb
nem lesz jobb
Igen, esélyes.
Csak most még visszafordítható (később is, de ebben bele sem megyek)
Szóval ha most még okos vagy (és nem ingerült, és sértődött) megmentheted a házasságod.
Jó lenne felkeresni egy párkapcsolati tanácsadót.
(ilyenre mondom, ha gondok vannak idő kérdése és megjelenik egy harmadik. Inkább legyen tanácsadó, mint szerető)
Nos ha szerited az, szerinte nem. Gondok vannak otthon (nem kicsik) és te ezzel foglalkozol, meg a bizalmi válsággal szerinted mi lesz a vége? (válás)
Elbeszéltek egymás mellett, a kettőtök gondjának a megoldása helyett.
Kötöd az ebet a karóhoz. Ennek itt lesz a vége, ha így megy tovább.
Én voltam ilyenben a ffi oldalon
18 évvel volt fiatalabb a lány. Fiatal volt, és feszes. Nem a kaja, a pénz, vagy a gyereknevelés volt a téma
És feltámadt bennem a fiatalkori énem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!