Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk/Férfiak! Milyen az a nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Milyen az a nő, akit nem csalnátok meg?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy pl. milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy nőnek, vagy szexuális téren mit kell "nyújtania"? Egyáltalán, mikor juttok el odáig, hogy megcsaljátok a párotokat rendszeresen?

2014. nov. 19. 21:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
De nem válaszoltál a kérdésre. Te mit szólsz ahhoz, ha a párod "félrekefél"? Megveregeted a vállát? vagy mi? :D
2014. nov. 19. 22:01
 12/24 anonim ***** válasza:

Mi megbeszéltük. Mindkét részről belefér "baleset". Ez nem téma köztünk.

Sosem voltunk egymás tulajdonai és rabjai.

2014. nov. 19. 22:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Hát ez nevetséges. Akkor minek vagytok egymásnak?
2014. nov. 19. 22:03
 14/24 anonim ***** válasza:

mert mindkettőnk a másik felünk azért :)

Aki azt hiszi, hogy egy párkapcsolat csak addig tart, hogy szex, az biztosan szingli lesz és magányos.

2014. nov. 19. 22:04
 15/24 anonim ***** válasza:

9: Normális férfinak már olyan nő sem kéne, akinek háromnál több kandúrral volt nemi kapcsolata. Nem hogy megcsalás...

10: Nem hiszem. 3 évnyi (tudom, nem 15...) kapcsolat után ami kur vaszar volt, mégsem csaltam meg a barátnőmet és fel sem merült bennem, pedig lett volna rá lehetőségem (még jobb nőkkel is, mint ő volt és senki nem tudta volna meg). Ő viszont pont ellenkezőleg és amikor megtudtam, vége is lett abban a pillanatban (jó mondjuk az ő részéről sem egy kis megbotlás volt, hanem sok nagy).

Én már gyerekkoromban megtanultam, hogy nem éri meg hazudozni mert előbb vagy utóbb kiderül és nagyot lehet koppanni. Annyira meg bírok magammal, hogy ne másszak rá egy random lányra, aki megtetszik.

2014. nov. 19. 22:05
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha pedig ezen is képesek vagytok túllépni már biztosan, amikor már bőven mélyebb az egész annál, mint problémázni egy sima szexen, nos az egészen más. (méghozzá nagyon.)
2014. nov. 19. 22:05
 17/24 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom neked mit jelent a szex... De ha neked csak az élvezetet, ott rég probléma van.
2014. nov. 19. 22:09
 18/24 anonim ***** válasza:

szex és szex között van különbség. nem kevés.

Aki ezt nem érti, annak tényleg nem való a nyitás.

És nem állandó csajozásról beszéltem. Hanem eseti "balesetről". Az pedig még vérfrisstés is egy 10-20-30 éves kapcsolatban sokszor.

Aki rabságban birtokol, azt megcsalják. (szinte mindig)

2014. nov. 19. 22:11
 19/24 anonim ***** válasza:
18: Szerintem nincs igazad. Elég csak a szüleimre gondolnom.
2014. nov. 19. 22:21
 20/24 anonim ***** válasza:

Az én nagyanyám úgy halt meg, hogy sosem tudta meg :)

Nagyapám amikor ellátott jótanácsokkal a halála előtt nagyjából 1,5 hónappal akkor mesélt ezt azt. :)

Ha abban egyszer igazság szérumot kapnék csak a környzetemben 9 házasság menne gallyra ott abban a pillanatban. Mind minta apa, minta férj, mármár idilli házasságban. És ebből a kilencből 2 nő részről botlott. :))) Persze a látszat az nagyon "látványos" :)

2014. nov. 19. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!