Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság vagy kapcsolat?
Figyelt kérdés
1-2 hónapja szakított velem a párom, nagyon magam alatt voltam addig amíg "ő" rám nem írt. Aki egy 10/10es helyes, jó testű és egyben bátyáim legjobb barátja. Nem csak kinézetre de belsőre is megtetszett. 1 baki volt, hogy van barátnője. És nem rég történt hogy az megcsalta.. velem. Rosszul éreztem magam hogy én vagyok az az "r.i.b.a.n.c" aki belerondít a képbe. Már ez előtt is történtek dolgok.. pl: titokban nála jártam és vetkőzős póker stb. De komolyabb nem volt a fehérneműs tapiknál.. (mondjuk egyszer volt fehérnemű alatt is). Tegnap és tegnap előtt már volt petting is meg romantikus csók. Tegnap este közölte hogy álljunk le..én nem vagyok szerelmes belé de szeretem őt. Ő továbbra is keres és ír de nem tudom mi legyen... Viselkedjek vele úgy mint egy baráttal? Vagy úgy mintha mi sem történt volna és flörtöljek? Van valami esély a kapcsolatra?2014. okt. 26. 11:22
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és mindent ő kezdett el, ő csókolt meg először stb
2014. okt. 26. 11:25
2/7 anonim válasza:
Ebből nem lesz semmi hosszútávon. Te döntöd el, hogy mennyi a pazarolni való időd.
3/7 anonim válasza:
A másik csajjal azóta véget ért neki vagy nem?
4/7 anonim válasza:
"közölte hogy álljunk le", de "továbbra is keres és ír " és szerintem ugyanúgy letapizna legközelebb is.
Nem hinném, hogy komolyat akar (mert akkor nem mondta volna, hogy álljatok le. Megkérdezném tőle, miért mondta ezt. Mit akar tőled.)
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti:nem tudom :s
utolsó:jó ötlet! Hétfőn vagy kedden mondta hogy ugorjak át hozzá és akkor megkérdezem.
2014. okt. 26. 11:54
6/7 anonim válasza:
Amikor épp' nincs a szádban valami... :)
7/7 anonim válasza:
Amennyi infot adtál, abból a következő látszik.
A fickó egy nők kedvence. Sem a barátnője, sem te nem jelentesz neki semmit. Felejthető momentumok vagytok csak az életében. Lesz majd valaki (sok idő múltán) aki elkapja a tökét, de az nem te leszel. Ideig-óráig használ most, aztán továbbevez vadabb vizek felé. Szóval ne számíts vele kapcsolatban semmi jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!