Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhatok tőle?
Nagyon szeretem a barátnőmet. Több mint egy éve vagyunk együtt, és igen jól ismerjük egymást. Nemrég mégis olyat tett, amit nem vártam volna tőle: egy srác rányomult, ő pedig kalandvágyból nem tolta el rögtön magától, hanem 1-2 másodpercig hagyta, hogy megcsókolja.
Nyilvánvaló, hogy én vagyok számára a lehető legjobb társ, ezt ő is így látja, nagyon hálás értem stb. Mégis képes volt ezt megtenni - velem érthető módon már nem kalandos a történet, bár biztonságot és állandóságot nyújtok neki.
Tapasztalataitok alapján, ha valaki egy jól működő kapcsolatban ilyet megenged magának, az utána tud belőle tanulni, vagy újra és újra el fogja követni?
El fogja követni a továbbiakban is. 1 év nem hosszú idő, ha már most ezt csinálja, mi lesz 25 év múlva?
24/L
Csicska vagy, és a mai fiúknak a ribizlik kellenek akik megalázzák őket.
Igen, valószinű, hogy máskor is megcsal majd.
Ha te vagy neki az igazi és komolyan vesz,nem enged a csábításnak.
1-2 másodperces csók is éretlen dolog volt tőle.
Lehet legközelebb 1-2 másodpercre megengedi, h más betegye neki..akkor mit fog neked mondani,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!