Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Várhatok még valamit tőle?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várhatok még valamit tőle? Vagy most mi van?

Figyelt kérdés

"Összejöttem" egy pasival.Már a kezdetek kezdetén szimpatikusak voltunk egymásnak.Jól éreztük magunkat egymás társaságában, bármiről el tudtunk beszélgetni.(neki és nekem is volt valakim) Én kiléptem az előző kapcsolatomból (nemfeltétlen miatta).Csókon kívül nem volt több (míg ő kapcsolatban van, nem akartam!), de az együtt töltött idők olyan romantikusnak tűntek (éreztem hogy ő is többet érez, amit nem lehet megjátszani!)

És most jön a fordulat: szakított a barátnőjével (nem működik, nem szerelmes, nem boldog...), de néhány nap múlva kibékült vele! Állítása szerint sajnálatból!

De néhány nap múlva tudtomra adta, hogy én járok folyamatosan az eszében!Ezt most mért csinálja? Hisz döntött?(vagy csak meg akart volna fektetni?)Akkor miért szakított a barátnőjével?

Nem hívjuk/keressük egymást, csak ha összefutunk, akkor beszélünk!

Ha valóban engem akarna, akkor mért nem keres/lép?(egyszer mondta, hogy fél attól hogy elszúrja velem, hogy sokáig húzza a szakítást) Vagy gyáva? Vagy annyira nem is rossz az a kapcsolat ?! Nem tudok eligazodni rajta!

Vélemény?!

2012. febr. 17. 11:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a p*csába.
2012. febr. 17. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Erre egy másik sztorival reagálnék.

Egy ismerősőm szeretői státuszban volt egy srácnál (alajáraton ebben állapottak meg, hogy nem lesz több), az ismerősömnek nem volt állandó kapcsolata, a srácnak viszont volt egy 10 éves kapcsolata, ami az elmondottak alapján nem igazán működött. Egy idő után szakított a barátnőjével pár hónapra (okot nem tudunk), közben az ismerősömet is hanyagolta, gondolom elege volt egy kis időre a nőkből. Aztán pár hónapra rá (akkor már az ismerősömmel is "kibékült") közölte, hogy hát ő mégiscsak megpróbálná az ex-ével. Összeköltöztek, rendbe akarják (???) hozni a dolgokat. Közben a srác ugyanúgy járt az ismerősömhöz, míg végül összevesztek (irreleváns az ok). A srác azóta mással csalja a barátnőjét, szóval én sem igazán értem ebben a szituban sem, ha annyira szar, nem kap meg otthon semmit, akkor mi a fenének van benne? Mért nem lép ki?

Szerintem gyávaság, sajnálja hogy az eltöltött évek fuccsba mennek, 10 év a nagy semmire? Ezt nem tudja elfogadni.

Gondolom ő szívesen belemenne, hogy szeretői státuszban meglegyél neki, de hidd el, ha ebbe belemész, akkor onnan nem kerülsz ki és neki marha kényelmes lenne.

Én a helyedben megszakítanék vele minden kapcsolatot, mert ebből simán kiszűrödik, hogy milyen ember. Másra gondol miközben adott még1 esélyt a barátnőjének? Ez annyira gerinctelen. Ha tényleg annyit gondolna rád, és annyira fontos lennél neki, akkor nem ment volna vissza a régi kapcsolatába, mivel szabad voltál, simán lett volna lehetősége egy új életre veled, amibe belekostolhatott és állítása szerint jó is lehetett volna. De ő visszament a szarba.

28/n

2012. febr. 17. 11:39
 3/3 A kérdező kommentje:

11:39

Azt biztosan állíthatom, hogy nem fogok belemenni egy szeretői státuszba (ezt neki is megmondtam)! Volt már benne részem, és persze én húztam a rövidebbet!Saját kárán tanul az ember :)!

Mikor közölte a döntését, kérdőn/kijelentőn kérdezte, hogy csalódtam benne? (hát erre most mit mondjak?!)Mondom, inkább úgy fogalmaznék hogy volt egy lehetőséged, de nem éltél vele!Ennyi!(nem akartam ebbe belemenni, effektíve nem ígértünk egymásnak semmit)Bár, örültem volna neki, ha összejön :)!

Na de mindegy, maradjon akkor a sz@rban, ha neki az jó!!!

köszi

2012. febr. 17. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!