Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Biztos lehetek-e abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos lehetek-e abban, hogy a férjem egyszer valamikor csak azért, mert férfi, meg fog csalni? Hogyan lehet ezzel a tudattal élni?

Figyelt kérdés
Semmi probléma nincs a férjem és köztem, sőt. Csak van valami, ami foglalkoztat. Barátnőim nagy részének az a véleménye, hogy előbb vagy utóbb mindenkit megcsal a férje csak azért, mert ez a férfi természete, mert a hormonjai hajtják, mert valamikor úgysem tud majd ellenállni valamilyen kísértésnek. A legtöbben nem a családjukat akarják elhagyni persze, hanem kalandra vágynak. Csak egy részükről kiderül, nagy részükről viszont nem. Engem ez a tudat viszont nem hagy nyugodni. Biztos, hogy ez mindenkivel így van? Én bizonyosan nem tudnám megcsalni a párom, de elviselni sem tudnám a megcsalást - számomra ez valami nagyon megbocsáthatatlan. De azt sem tudnám elviselni, ha becsapva lennék, holott a barátnőim véleménye szerint a legtöbb feleség valamikor kerül ilyen helyzetbe. Mi a véleményetek?

2014. okt. 9. 14:41
1 2
 11/12 Dózsabimbó válasza:
Te meg azért fogod megcsalni, mert nő vagy
2014. okt. 10. 09:45
 12/12 anonim válasza:

Már előttem leírták apránként a lényeget, de ami fontosabb:

A házasságodra a legnagyobb veszélyt a barátnőid jelentik. Nem vicc. Mielőbb keress új barátnőket, akik nem ilyen rosszindulatúak és sötét lelkivilágukból fakadóan előítéletesek.

1. A barátnőid saját magukból indulnak ki nyilvánvalóan.

2. Elültetik benned a rettegést, és a rettegés fog majd állandó irreális félelemképekkel szétrombolni, képtelenné tenni téged(!) a normális kapcsolatra.

3. Ha a férfi kap vacsorát, akkor esze ágában sincs máshol enni, még csak nem is éhes.

4. Lehet olyan ember (férfi vagy nő), aki annak ellenére megtesz valami szemétséget, hogy minden tökéletes, de az ilyen ember gerinctelen és ezt a jellemét másban is fel lehet ismerni.

2016. máj. 3. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!