Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, h kiderül, és kidob a párom. Mit tennétek?
Figyelt kérdés
Kb 3 éve vagyunk együtt.
A pasim folyton csajozott, megcsalt, hazudott. Szeretem, tehát lenyeltem a békát. Most nagyon jó a kapcsolatunk.
A minap egy pasi, aki komoly kapcsolatban van, elkezdett írogatni. Mondta, h kb egy éve tetszem neki, nagyon rám kattant, és szexelni akar velem. Kicsit flörtöltem vele a chat-en, de ennyi. Eszem ágában sincs lefeküdni vele, vagy tovább levelezni. Viszont most rettegek, h mi van, ha kitálal a pasimnak. Idióta voltam, és nagyon bánom.
Egyszerűen nagyon szeretek mókázni, de nem mennék bele a csalásban. De ha jobban belegondolok, kívülről nézve ez is csalás, habár nem jelentett semmit.
2014. szept. 17. 00:05
11/12 anonim válasza:
Sokszor nem értem az embereket.Megcsaltak,megaláztak,becsaptak(többször is)te meg azért aggódsz mert chateltél valakivel?Azt egyébként hogy képzeled hogy a másik kitálal a pasidnak?Odamegy hozzá és azt mondja,figyelj sokat beszélgettem a csajoddal chaten,mert meg szeretném dugni?
12/12 anonim válasza:
Én simán megcsalnám, ha ő is megtette velem, már csak azért is, hogy megmutassam neki, hogy nem ő az egyetlen, aki ezt megteheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!