Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Azok, akik orrba-szájba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik orrba-szájba csalják a párjukat minek vannak párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Komolyan nem értem. Minek kell az ilyeneknek kapcsolat, ha azt sem tudják, az miről szól? Szerintem egy párkapcsolatba sem fér bele a megcsalás semmilyen szinten, nem is értem, az ilyenekben hogy merülhet fel, hogy ők alkalmasak egy kapcsolatra.

2014. aug. 21. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nagyon komplex téma. Viszont én úgy veszem észre, hogy majdnem szégyen szinglinek titulálva lenni. Én nagyrészt szingli voltam eddig, mert csak olyan emberrel kezdek kapcsolatot, akivel minden klappol és akibe szerelmes is leszek, másként minek? Érzelemmentes szexet kapok mástól is, ahhoz nem kell kapcsolat. 23/N.
2014. aug. 21. 18:04
 12/17 A kérdező kommentje:
Fényember, pontosan erről beszélek.. utálom az ilyen képmutató, álszent embereket, akik azt hiszik ők mindent megtehetnek, de ha velük tennék meg azt, amit ők tesznek vérig vannak sértve. Az ilyenek megérdemelnék, hogy egyszer egy jó nagy pofont kapjanak az élettől és rájöjjenek, milyen szánalmasak.
2014. aug. 21. 18:04
 13/17 A kérdező kommentje:

10-es, igen szerencsére nem vagyunk egyformák, nem is akarnék olyan lenni, mint te. "Barom".

11-es, miből vetted le azt, hogy szégyen szinglinek lenni? Szerintem ez nincs így, nem tudom miért gondolod ezt.

"Érzelemmentes szexet kapok mástól is, ahhoz nem kell kapcsolat." nagyjából erre akartam kilyukadni én is, hogy ha valaki ilyen életet akar élni, akkor tegye, de ne úgy, hogy közben bebiztosít magának egy kapcsolatot, de csak azért, hogy legyen egy "tartalék", ha épp nincs más..

2014. aug. 21. 18:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én meg érzelem nélkül nem is lennék képes szexelni.
2014. aug. 21. 18:15
 15/17 anonim válasza:
100%
gyavasag is... mert az emberek zome nem szeret es fel konfrontalodni... nem akar szakitani, mert az kellemetlen, az mar nem kenyelmes, nem megszokott, nem napi rutin es ezert nem jo... mint minden olyan tevekenyseg, ami nincs benne a mindennapokban es meg kellemetlen is... de mar unjak a kapcsolatot, csak nem mernek kilepni... mert hat minek? nekik igy is jo! csaljak a parjukat, de o nem tudja, es hat ez igy jo az egyik felnek... en mar hallottam olyat is, h "mi a garancia, h o nem csal meg?"... innentol ez mar nem kapcsolat...
2015. jan. 19. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15: Pont ez az. Ez a bizalmatlanság. Én lehet, hogy naiv vagyok, de mindig bíztam a párjaimban. Valójában direkt olyan valakit kerestem, aki lelkiismeretes és eszébe sem jut megcsalni. Szerintem, ha valakit őszintén, igazán szeretsz, akkor nem is kívánsz mást. Ezt több ismerősöm is aláírta már.
2015. jan. 19. 10:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Komolyan léteznek a kommenteket olvasva olyan aberrált lények, akik még szinte el is várják, hogy egymást megcsalják, mert "az csak szex"! :D
2015. jan. 20. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!