Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam vagy ne?

Figyelt kérdés
Barátommal 2 éve vagyunk együtt, az utóbbi 1 hónapban egyáltalán nem foglalkozott velem, nem keresett, csak én őt és amióta én nem keresem nem is beszélünk.. Viszont a helyzet az, hogy annyira szarul éreztem magam miatta, hogy csókolóztam egy sráccal egy buliban, nyilván volt bennem rendesen de tudom ez nem kifogás. A fiút soha többé nem fogom látni mert kb az ország másik felében lakik, meg amúgy sem köt hozzá nagyon semmi, csak jólesett, hogy végre törődik velem valaki.Elég gyenge lábakon áll ez a kapcsolat, biztos vége lenne.. de mindezek ellenére én mégis szeretem őt. Annyira tanácstalan vagyok, mit tegyek?

2014. aug. 18. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ennek már lőttek.. és nem te szúrtad el.
2014. aug. 18. 11:32
 2/7 anonim ***** válasza:
én elmondanám neki , és miért nem beszélitek ,meg hogy ez az utóbbi egy hónap miért ilyen ? :/
2014. aug. 18. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmondtad neki, hogy rosszul esik neked az, hogy nem törődik veled? Amúgy lehet mindegy már, hogy elmondod neki, hogy megcsókoltál egy másik srácot. Ha te ezt tetted, honnan tudod, hogy ő nem tett hasonlót? Beszéljetek egymással őszintén.
2014. aug. 18. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne az ország másik felén akkor egy hét múlva azt kérdeznéd, hogy elmondjad a párosnak, hogy lefeküdtél egy sráccal vagy sem. Döntsd el mit akarsz, de hűtlen ne legyél.
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de mintha a falnak beszéltem volna, nem változtatott semmit, pedig mondtam neki, hogy mi zavar és mi bánt. És azt nem értem, hogy akkor miért mondja hogy szeret? Miért állítja ezt, ha rohadtul nem érzem?x
 6/7 anonim ***** válasza:
41%

A csókot ne mond el.

Nem kell a felesleges cirkusz

Viszont ideje lenne tiszta vizet öntenetek a pohárba.

Úgy ülj le vele beszélni, hogy vagy megváltozik, vagy két külön emberként álltok fel az asztaltól.

Jogos az elvárásod, hogy párjaként bánjon veled, és ha ez nem megy...

2014. aug. 18. 11:45
 7/7 anonim válasza:
én a helyedben elmondanám neki... azt hogy mennyire elhanyagolt és magányos vagy és hogy mennyire jó volt hogy az a srác foglalkozott veled és megcsókolt..akkor talán rájön hogy elveszíthet
2014. aug. 19. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!