Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tennétek ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotok írna egy listát és azt mondaná, hogy ha a listán szereplő emberekkel szexel akkor az nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Az egyik haverom került ilyen helyzetbe, már több mint egy éve van barátnője aki nemrég előállt egy ilyen listával. A listán 6 db, valóságshowkban szerepelt férfi neve van. A csaj azt mondta a barátomnak, hogy ha lehetősége adódna a listán lévőkkel szexelnie akkor gondolkodás nélkül megtenné és szeretné ha ezt elnézné neki.

A barátom eléggé el van keseredve nem tudja hogy mit tegyen. Én azt javasoltam neki, hogy szakítson a csajjal mert ez igenis megcsalás lenne, én biztos nem nézném el neki.

2014. aug. 9. 20:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Megmondanám a "hölgynek", hogy az épp aktuális barátjával egyeztesse a listát, ne velem. Aztán elmagyaráznám neki szép lassan, hogy igen, ez azt jelenti, hogy ki van rúgva.
2014. aug. 9. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
62%

A pasi mag vegyen elő egy férfimagazint, h itt vannak az ő kivételei... biztos a plafonon lenne a barátnője.

Amúgy elég gyerekes gondolkozás a csajszié. Magáért a listáért nem dobnám ki, de ha annyi esze van, h felír a lapra pár hírességet, és azt hiszi, h reálisan van esély rá, h ezekkel az emberekkel szexeljen... és ezzel parádézik..ez vicc. Én nem szeretnék egy ilyen sötét csajjal lenni, aki ráadásul tapintatlan, és érzéketlen.

2014. aug. 9. 21:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Én abban a pillanatban kidobnám, mikor előállna ezzel a listával. Ez mekkora hülyeség már? Nincs olyan, hogyha X-el szexelek akkor az nem megcsalás, de ha Z-vel akkor az már igen. Ha én Johnny Deepel fekszem le, akkor nem csalom meg a párom, de ha a szomszéd Pistával akkor igen? Borzalmasan nagy az Isten állatkertje és már lassan kerítés sincs komolyan mondom. 25/N
2014. aug. 13. 12:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Túl sok tartása nincs a haverodnak,hogy nem repült a csaj,mint a győzelmi zászló.
2016. ápr. 30. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!