Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ennyire félreismerni valakit?
Figyelt kérdés
Még mindig nem dolgoztam fel, hogy életem szerelme 2 éve elhagyott egy másik lányért, akivel megcsalt. Tavaly megint udvarolni kezdett miután szakított vele, de mire elnyerte a bizalmam megint megcsalt...
Ráadásul megtudtam, hogy mennyit hazudott, hogy hány kapcsolatba mászott bele szeretőként... erről fogalmam sem volt :S fáj, hogy ennyire szerettem valakit, aki ennyire alattomos... ezt fel lehet dolgozni?
2014. júl. 22. 22:27
1/5 KnightBalazs válasza:
Nem nem lehet feldolgozni! Vége a világnak kész. Nincs mit tenni örökre szomorú leszel. Nincs megoldás. Ezen már nem lehet segíteni vége az életednek egy félre sikerült kapcsolatért!
2/5 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes választ :) nem mondtam hogy összedőlt a világ, csak sokként hatott a dolog..
2014. júl. 22. 22:32
3/5 KnightBalazs válasza:
Nem igaz hogy nem tud senki erőt venni magán! Az élet nem tud akkora pofot adni hogy ne tudj felállni. Állj fel és tűrd el a pofonokat. Ne nyafogj. 1# voltam.
4/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy tudtad ennyire félreismerni. De most már nincs mit tenni. Nézd a jó oldalát! Amíg nem tudtál meg róla mindent, képes lettél volna visszafogadni, és egy ilyen ember mellett lettél volna még ki tudja mennyi ideig, hazugságok hálójában. Így pedig legalább most már remélhetőleg kiábrándultál belőle, és képes leszel őt örökre kitörölni az életedből. Aztán akárhogy könyörög, tudj neki innentől nemet mondani! És légy boldog! :)
5/5 anonim válasza:
Hát ez úgy működik, hogy az, hogy vonzódsz-e valakihez rajtad is múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!