Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan buktassam le a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan buktassam le a párom hogy megcsal? Ki mit tenne a helyzetembe?

Figyelt kérdés

Hát szép kis történet lesz..

Több mint 2 éve együtt vagyunk és együtt is élünk. Tegnap este 2 barátnőmön keresztül is kaptam üzeneteket hogy a párom egy kamu facebookos oldalon keresztül megcsal engem . Olyan infókat tudtak mondani amit csak én vagy ő tudott ezáltal elhittem. Még azt is tudom hogy kivel csalhat meg mert nem régiben pont láttam hogy lájkolgatja a csaj a képeit. A múltjából kifolyólag nagyon féltékenykedő tipus vagyok ( én vagyok az első nő aki mellett megmaradt és nem csak kihasználta). Szóval így az lett a vége hogy le lett tiltva a csaj nála. Na de tegnap pont arról kaptam a hírt hogy annak a lánynak azt igérgeti az emlitett fake profilról hogy engem nem szeret és hogy vele akar lenni . Sőt még olyanról is volt szó hogy amikor én elmegyek bnőmmel nyaralni pár napra akkor ő a csajnál aludna.Hát nekem ennyi kellett.. Számonkértem..tagadja. állítolag szeret... Irtam a csajnak is hogy mi ez az egész de el se olvassa..Még annyit hozzátennék hogy a fake profiljának a neve a kedvenc sorozatunk színésze.. így rögtön kattant az agyam hogy tényleg van valóság alapja a megcsalásnak.

Végig gondolva esélye nem igen lehetett hogy találkozzanak. Mint kiderült a csajszika exe inditotta ezt a hírt felém mert ő visszaakarja szerezni a lányt de megtudja hogy az én párom fűzi jelenleg.

Jelenleg mindent felkutattam a gépen hogy lebuktassam de mivel számítógép szerelő ezáltal minden nyomot el tud tüntetni .. Kétségbe vagyok esve.

Ő azt vallja ha tényleg nem szeretne akkor miért lenne velem. Külön kiborított hogy így kellett megtudnom ezt az egészet. Jelenleg ott áll az ügy hogy én elküldöm ha kiderül hogy igaz és megcsalt. A másik lehetőség hogy csak a csaj találta ki az egészet és indította el a pletykát, na de ennek mi értelme lenne ? Hogyan buktassam le a párom ? Annyi biztos hogy ha igaz akkor a mobilján beszélget a csajjal akkor amikor épp dolgozik. Tanácsot kérnék ilyen helyzetbe ki mit tenne ?

2014. júl. 18. 12:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Légy okos! Mondd neki azt, h elhiszed, amit mond, hogy szeret. Bocsánatot is kérhetsz tőle, a hitetlenkedésed miatt, hogy könnyebben elhiggye. Majd mondd azt, h elmész nyaralni, teljesen megbizol benne, este pedig toppanj be a lakásba...
2014. júl. 18. 18:10
 12/16 A kérdező kommentje:

Azt ígértem neki hogy ha most bevallja akkor megbocsájtok neki és vele maradok . És erre elmondta hogy lassan 3 honapja a szemembe hazudik és fake oldalról kavart a csajjal.

Egy élet omlott össze bennem. Kb egy óra alatt a lehető összes hangulat keresztül ment rajtam. Kívántam a halálát. Ki akartam rugatni a munkahelyéről. Találkozót akartam a csajjal. De mint mondja ő ezt már lezárta és minden nyomot eltüntetett. És állítólag azért nem mondta el és azért zárta le mert rájött mi közbe vele chatelt a közös otthonunkban hogy én kellek neki.

És jelenleg ott tartok hogy nem tudom megtudom e bocsájtani ezt.

2014. júl. 21. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
ne is bocsass meg !!!
2014. júl. 22. 11:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Este nem küldtem haza és úgy volt a kanapémon alszik de behívtam végül magam mellé az ágyba.

Ma hajlottam afelé hogy ha mindent megmutat amit beszélgettek és elmond mindent akkor kap még egy esélyt. Kértem tőle hogy mondja el mi az email cim és a jelszó hozzá amiről csinálta de nem hajlandó. Azt mondta hogy majd talán holnap megmutatja. Nekem ez viszont bőven elég ok hogy gyanakodjak hogy még se zárta le a csajjal való beszélgetést.

2014. júl. 22. 13:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Egyik ismerőse látta együtt a lánnyal májusban.. és letagadja.

Mit tehetek ilyenkor? Azt akarom hogy mindent a szemébe tudjak vágni. Hogy legyen olyan bizonyítékom amit megmutatok neki.

2014. júl. 22. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
hadd beken...dobd mar ki..hagyod hogy megallazanak? dobd mar kii !!
2014. júl. 22. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!