Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem lehet/szabad megbocsájtani a megcsalást?
Hát inkább egyénfüggő, de amit mondtam hogy mindenképp megoldani kicsit olyan mint amit pl-nak hoztam fel az örökké szeretni foglak dolog 14 évesen.
A megcsalás ? Hát a flörtölgetés ami (nem hülyéskedés és nem is baráti) az már kezd az lenni, a csók már az de azt úgy gondolom meg lehet bocsájtani mert történhet a pillanat hévében.. de egy szex-et én már nem tudnék.. az nem történik meg csak úgy pár mp alatt szóval az illetőnek mindenképp van ideje mérlegelni és nem igaz hogy nem jut el abba a csodálatos fejébe, hogy neki van valakije és nem kellene megcsalni.
Engem megcsalt a parom (nem is egyszeruen) - de az en hibam volt,hogy odaig jutott a kapcsolat,higy elment mashoz . Megbocsatottam , eleinte k..va nehez volt es meg most is elojon neha ,de azota a kapcsolatunk egy magasabb szinten van .
Itt a sztori : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Ajajj, bírom ezt a "megcsalt fél is lehet hibás" dolgot.
Ha a megcsalt fél is hibás, nem lett volna egyszerűbb, ha a megcsaló otthagyja? Hagyjuk már... :D Na ezért vannak "sajnálva" a megcsalt felek. Mert ha én már nem akarok együtt lenni a barátnőmmel, akkor szakítok, és úgy kefélek mással. Nem, a megcsalást nem lehet megbocsájtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!