Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jaj, segítség. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen helyzetben vagyok.18 éves lány vagyok.2 éve együtt vagyok a barátommal,de ő már fél éve Bécsben él,így most csak távkapcsolatban vagyunk,de ha találkozunk akkor nagyon jó minden,szeretjük egymást.Viszont egy másik srác bekavar a képbe.Az osztálytársam most szakított a barátjával,akivel előtte nem sűrűn beszéltem az osztálytársam miatt,de egy hete minden nap beszélünk,és eléggé egy hullámhosszon vagyunk.Ő kedvel engem,nekem is szimpatikus(nagyon hasonlít természetileg egy volt pasimra) Sokat nevetünk,és elég sok célzást tesz arra,hogy össze akar velem jönni.Tudja,hogy van barátom,és ő is csak most szakított a barátnőjével,de tegnap megírta,hogy nagyon kedvel és bejövök neki. Nem szeretném megcsalni a barátomat,de úgy érzem,h egyre inkább közelebb kerülök avval a sráccal,hiszen ő itt van a közelemben,tudunk jókat dumálni,és jól esik ha megölel.De nem tudom,hogy neki nem csak valami pótlék kell az exe helyett,akit ölelgethet.A baj,hogy rajtam is látszik,hogy tetszik nekem,bár próbálom leplezni,de nem igazán megy,és egyre jobban keverem bele magam a kínos szituációkba,amiből nem tudom hogy jussak ki,hiszen őt sem akarom megbántani,de nem tudok neki nemet mondani,de emellett gyötör a lelkiismeret,hiszen barátom van(csak sajnos nem itt velem) Légyszíves minél többen írjatok.Kíváncsi vagyok a véleményekre,mert nagyon nem tudom mit tegyek!!!!!!!!!2014. jún. 27. 20:54
11/11 anonim válasza:
Ez a te életed. kérdező, neked kell tudnod, hogy mi az, amit elbír az önbecsülésed. Ne itt kérdezd, mert ezen az oldalon ennél sokkal kevesebbért is leqrváznak a fiatalok.
Én úgy látom, a távolban élő barátoddal a kapcsolat így is úgy is halálra van ítélve. Ha nem így lenne, nem vergődnél ezzel az új fiúval. Szóval próbáld meg vele. Nincs ezen mit szégyellni. A szerelemnek vannak fokozatai. Hogy mit hozunk ki a párunkból, az javarészt rajtunk múlik. Tehát ha a párunk elhagy valaki másért, arról mi magunk (is) tehetünk, hiszen kevesek voltunk, keveset adtunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!