Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám nyomult egyik haverom barátnője, jól tettem, hogy visszautasítottam?
29.
Jézus pedig felele néki: Minden parancsolatok között az első: Halljad Izráel: Az Úr, a mi Istenünk egy Úr.
30.
Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből, és teljes elmédből és teljes erődből. Ez az első parancsolat.
31.
A második pedig hasonlatos ehhez: Szeresd felebarátodat, mint magadat. Nincs más ezeknél nagyobb parancsolat.
Én is eljátszadoztam párszor a haver nőjéről, DE egy BARÁT elvesztése nem ér ennyit. Van ezer más nő rajta kívül, de az igaz barát nagyon ritka.
Szerintem jól tetted, hogy elutasítottad.
Nos, én nem így látom. Ha valakinek a csaja rám nyomul, az azt jelenti, hogy a párja nincs a helyzet magaslatán. Vagy emberileg, vagy mint férfi nem tudja megadni a csajnak, amit az igényel. Innen nézve, ha nem velem, akkor mással fogja megcsalni a haveromat. (Ismétlem: haver, nem barát.) Ugyanakkor pedig lehet, hogy mi ketten tökéletes párost alkotnánk.
Bevallom, mindezt csak feltételes módban írtam, mert sohasem tettem ilyet, de szerintem adott esetben ezek a mondvacsinált, hamis álerkölcsök nem tartottak volna vissza.
Hát, ez az éppen csak beugrottam, éppen lekéstem, éppen vihar van sorozat hozta ki a lényeget a csajból, hogy nem oké a szex egy éve a haverral.
Hát nem tudom, szerintem 50-50 %.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!