Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátaág vagy szerelem?
Megismertem egy lányt 2 hete, es azota szinte minden nap egyutt vagyunk. Mindig erintkezunk valahogy, vagy a kezet fogom, vagy olelkezunk .. Csok az nem volt, mert , azt valahogy ugyereztem, hogy nem jonne ossze. A szemkontaktus hianyaban.
A hetvegen elment egy buliba, es utana elmondta, hogy milyen szarul erzi magat, mert lefekudt egy csavoval 3x. De o ezt elmondja nekem mert a baratja vagyok. (Mi a jo). Olyan felosnek tunt, hogy nem mertem megcsokolni, erre egy hetvege alatt lefekszik egy random emberrel?
Nekem ez felért egy megcsalással, meg akkor is ha nem volt hivatalosan a baratnom. Most ezek utan, hogy tudjak még vele lenni.
15 eves.. hova fajult a vilag.. Azt mondta ilyet meg nem csinalt, hogy ismeretlennel osszefekszik. Hát ez aztan megnyugtato....
hetvegen megyünk hightschool ball ba ő lesz a tancpartnerem, jól bebaszunk es akkor megoldódik minden.. :D
hogy tudom még ezek után is szeretni azt nemtudom, de végül is még nem a barátnőm, addig még elnézhetem az ilyet.
az a baj, hogy tul szép.. sokan is nyomulnak rá, de mind lepattintja..
ugy látom, hogy nem akar kapcsolatot, szabad akar maradni, ő csak egy szexpartnerre vágyik.
áh.. kapcsolatot már semmi képpen nem akarok, ezek után.
Nagyon lenézem és figyelmen kivül hagyom mostanában, de ez neki most mégjobban bejön, hogy bunko vagyok vele.
Mind 1 lett egy kur*a barátom és ennyi.. jól jöhet még ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!