Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg remeny?

Figyelt kérdés
Komolyan el a foldon meg valaki, aki hisz a husegben? Itt vagyok lassan 30 eves es nem tudok megbizni senkiben. Nem csaltak meg meg. A jelenlegi paromnal nagyon rendes. Viszont mindenhonnan azt hallani, hogy megcsaltak, becsaptak, atvertek....Egyszeruen nem merem komolyan gondolni a kapcsolatunkat, mert attol felek, hogy nem tudja visszafogni magat ha kisertesbe esik. Mondta, hogy nem igy van. Senkiben nem tudnek megbizni ilyen teren. Pedig mar hazassag, csaladalapitason kellene gondolkodnom. De nem megy. Onbizalmammal nincsen problema, de lehet valaki akarmilyen jo no, egy ido utan akkor is megszokotta valik, nem lesz tobbe izgalmas, kalandos. Es ha meg belegondolok abba, hogy idosebb leszek, szules utan...Meg ennyire sem tudnek labdaba rugni fiatalabb csaj ellen, aki sokkal kivanatosabb es tiltott gyumolcs. Meg ha 100 novel is volt elotte a pasi/no, mar nem beszelhetunk arrol, hogy kieltek magukat. Tudom hulyeseg amiket gondolok, de egyszeruen igy nem lehet kapcsolatban elni. Marmint neha azon gondolkodom, hogy nekem igy nem valo. Pedig regebben annyira tudtam hinni a husegben. Letezik meg?

2014. máj. 28. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is mindenhol azt látom,hogyan lépnek félre.

Engem is vertek már át..

De én hiszek benne,legalábbis próbálok.

2014. máj. 28. 10:20
 2/4 anonim ***** válasza:
A fentiek mennyire érvényesek rád, kérdező?
2014. máj. 28. 10:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Meg nem csaltam meg senkit. Nem is vagyom ra. Szamomra sokkal izgalmasabb ujat mutatni annak az egy embernek akivel leelned az eleted. De masoknal miert nem megy ez igy? Marmint miert kell mindig az uj, meg az izgalmas? Abbol is csak megszokas lesz egy ido utan.
2014. máj. 28. 10:41
 4/4 anonim ***** válasza:

amúgy szerintem egyre több fiatalban felvetődik ez, én is félek tőle bár nem érdekel mert még csak 23 vagyok.

De menj el pszichológushoz hát ha tud neked vmi irányt mutatni meg hogy vhogy bízni tudj :S

2014. máj. 28. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!