Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak minősül, és megbocsájtanátok a helyemben?
Szinte mindenki azt mondta, hogy megcsalás, és még hülyére is vesz.
A férjem előttem lévő barátnője kb 10-15 férfivel csalta meg, szemérmetlenül. A férjem lakásában üldögélve levelezett a partnereivel, miközben a férjem dolgozott.
Aztán amikor kiderült, kidobta a lányt, az is napokig sírt meg zokogott.
Szóval ennyit a sírásról, egyébként simán csinál egy másik e-mail címet, amit nem ad meg neked, te pedig nézegetheted a makulátlan emailjét.
20 éves vagy, de úgy beszélsz, mint egy 15 éves. Ez a lány úgy vesz téged palira barátom, hogy közben még te véded őt. Nem semmi!
Ezke után én egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy semmi sem volt azzal a másik sráccal, különben nem írogatna meg nem küldözgetne semmit neki.
"Szóval mivel az elmúlt 3 hónapban minden annak a jelét mutatja, hogy tényleg nem nézne más srácra, és bármit megtenne, hogy adjak egy esélyt. Ezért gondolkodom ennyit, és igen megerősítésre vártam, hogy ezeknek a tényezőknek tudtában ti mit lépnétek."
A legtöbben nem erősítettek meg ebben. De téged úgysem fog érdekelni, és megbocsájtasz. Hisz még azt is megengedted neki, hogy bárkivel lefeküdhet, csak szóljon előtte. Muhaha.
Igen annak minősül, és dehogy bocsátanék meg neki. Nem lennék olyan hülye, mint a .......
Mivel lényegtelen milyen tanácsot adnék a kérdezőnek úgy se fogadná meg, így csak nevetni tudok az egészen.
Hány éves vagy(mert 20 éves az biztos nem), hogy beszopsz ilyen soha eddig még senkit nem szeretett(erre külön kíváncsi lennék, hogyan mesélte el veled), lelki társ szöveget.
Ezek után kételkedem abban, hogy a régi kapcsolata(végig) tényleg olyan volt amilyennek ő leírta. Fogadok, hogy miután jól pofára estél, legközelebb te leszel az a g. ci ex aki belenézett a magán leveleibe, féltékenykedett, nyitott kapcsolatot akart, stb.
Első kapcsolatom, megfogadtam, ha mégegy bármi ilyenhez hasonló dolog történik, akkor 1000% hogy kidobom gondolkodás nélkül, maximum majd utólag rájövök, hogy most hülye voltam. De ha ennek vége lenne, többet nem érdekel egy csaj se, szóval adok egy esély neki. De egyébként nem azért írom, hogy "nem olyan", mert naív vagyok, hanem mert az üzeneteit végignézve sok srác akart nálla próbálkozni, és mindegyiket visszautasította, hogy van barátja, és még csak barátilag sem találkozna egyikkel sem, sehogyan. Csak annak az exnek írt ilyesmit, de azt is 2,5 hónapig csak, aztán már neki is flörtös válasz helyett már lekoptató választ adott, hogy "nekem van kancám" vagy "csak a barátom érdekel". Hozzáteszem annak az exnek is mindig írta, hogy jól érzi magát velem, és szinte csodálattal írt, hogy hol voltunk együtt stb, és az utóbbi 2,5 hónapban semmi erotikus jellegű dolog nem volt, ráadásul megemlítette párszor annak a srácnak, hogy "sosem volt ilyen szerelmes, és nagyon boldog". És ha a srác írt is valami kétértelmű dolgot, a barátnőm olyat írt a srácnak, hogy vegye a lapot, hogy van barátja.
Egyébként pedig nagyon régen barátok maradtak ezzel a sráccal, és az előző pasijával kb havonta szakítottak, és akkor lelki támasz volt ez a srác számára, aztán mikor vége lett az előző pasijával a kapcsolatnak, újra elkezdett vele is beszélni, és fellobbant a szerelem, és ezért nem tudta, hogy mit akar. Kész káosz volt a fejében azt mondta. Egyébként ő ragaszkodott hozzá, hogy ha kell minden emailcímét nézzem át, telefon, bármi. De ez a "régi exe" is 200 KM-re lakik győrben, és a kedvemért letiltotta+letörölte skyperól, kitörölte facebookról, kitörölte a számát, és minden. Ha nem szeretne, nem küzdi le a fóbiáját, és nem rohan ki hozzám 2. óra után a suliból és buszozik át hozzám szerintem, és nem tenne meg értem mindent, ráadásul amikor rám néz mindig látom a csillogást a szemében. Szerintem csak össze volt zavarodva, mert a régi exét nagyon szerette régen, és ahogy elkezdtek beszélgetni fellobbant benne valami, és nem tudta mit akar. Hozzáteszem meghalt a báttya és a legjobb barátja is januúr körül, és szüksége volt lelki támaszra, és mivel mindig ez a srác támogatta lelkileg, amikor az előző pasija "terrorizálta" gondolom hozzá fordult lelki támaszért. Nekem mondjuk barátnőm azt is mondta, hogy testileg nem lett volna képes lefeküdni vele szerinte (szerintem mondjuk lehet belement volna, de csak mert én is örök pesszimista maradok), és csak figyelemfelhívásból írta neki ezeket, hogy így jobban figyeljen a "régi exe". Vannak érveim, és ellenérveim. Nagyon rövid idő azért az 5 hónap, 2,5 hónap még nem olyan biztos idő, hogy úgy érezze tényleg örökre együtt maradunk, és lehet még ambivalens érzései voltak, és a régi exe iránt is táplált egy ideig újra érzelmeket.
Nem vagyok naív, de elég hihető ahogy leírt mindent az elejétől a végéig nekem. Ha úgy vesszük az az exe csak netes pasija volt nagyon régen, lelki támasz, csak párszor találkoztak összesen régen. De az utóbbi 2 hónapban sokkal jobban elmélyült a kapcsolatunk, és azóta sokkal szerelmesebb lett belém, lehet akkor még nem volt ennyire biztos az egészben, és a múltja miatt volt ez az egész. Ha egy ri*anc lenne, szerintem más pasival is flörtölgetett volna, ha már ráírt pár elég helyes pasi, egyértelmű ismerkedős szöveggel. Ez is egy érv... És ennek az exnek sem írt vissza az utóbbi 2,5 hónapban, ráadásul rengeteget mesélt rólam, és mindig mondta neki, hogy milyen jól érzni magát velem. Ez is egy érv... Szóval
így összegezve ezért bocsájtottam meg, nem azért, mert naív vagyok vagy ostoba, nagyon is éles eszem van, nem véletlenül éreztem meg a dolgokat.
Siman papucs vagy, de jogod van hozza. Aztan amikor megkerdezi, hogy ugye akkor lefekudhet a Joskaval, mert megengedted korabban, emlekezz ezekre a beszelgetesekre.
De tonyleg jogod van naivnak es atverhetonek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!