Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalásnak minősül, és megbocsájtanátok a helyemben?
figyelj, nekünk azt írsz, amit szeretnél, de bizony, te már eldöntötted ezt.
Amikor minden "de"-vel v "csak"-al kezdődik, ott nincs tényleges befogadás a másik álláspontjára. Tapasztalat.
Semmi baj ezzel, csak így tényleg nincs értelme sem a kérdésnek, sem a hsz-eknek.
Sajnos visszaigazolást nem fogsz kapni, vagyis helyeslőt nem, mivel volt aki ugyanebben a helyzetben járt és leírta, mi lett a vége. Te ugyanolyan naiv vagy, mint amilyen az a válaszíró volt, de végtére is mindenki a saját hibájából tanul. Ha 15 éves kora óta folytat netes "viszonyt" (néha pedig nem neteset) azzal a pasival nem most fogja abbahagyni, vagy ha egy időre is felhagy vele miattad, utána úgyis visszacsábul.
De ha te nagyon el akarod hinni, hogy ez nem így lesz az a saját szíved joga. Pár hónap múlva várunk vissza a "Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?" kérdéssel, addig is Adios!
Kérdező te már döntöttél nem értem mit vársz tőlünk, én is azt tudom mondani, hogy a megcsalás borítékolható záros határidőn belül.
Az hogy bevallotta lócitromot se ér mert már a lebukás után tette, vajon ha nem nézel bele az fb-jébe akkor is megtette volna? (válaszolja meg mindenki magának)
Egyébként szerintem se teljesen normális a csaj, már bocsi de mi ez a maszlag a lelki társról? Vagy kamu vagy zizi a csaj (nem tudom melyik a jobb). Térden állva könyörögni meg szerintem szánalmas, az egy dolog mikor valaki beismeri hogy hibázott megint más kutyába menni, egészséges ember ilyet nem tesz.
A másik meg, hogy folyamatosan azt bizonygatod, hogy nem ribi. Az hogy a múltban meddig várt mégis miért mentené fel az alól, hogy egyértelműen megcsalt érzelmileg és sanszos hogy csak a távolság miatt nem lett fizikai is.
nem fogod...
a te típusod elmegy a végsőig és bár mindig van benne kétely, sosem teszi azt, amit körülötte ezren mondanak. Én szándékosan nem foglaltam állást az alapkérdést illetően, mert azt nem tudhatom, mi lesz, Nincs kristálygömböm.
Csak azt tudom, h ha elbuksz (50-50%), akkor sem jó eséllyel a megfelelő konzekvenciákat fogod levonni, hanem
1. nagyon fogod sajnálni magad
2. átesel a másik végletbe.
És ezek végtelen szánú permutációja.
Nem bántásképp írom. Majd jön a tapasztalatokkal idővel talán a bölcsesség is.
De azt tudd, h ahol kételyek merülnek fel és nem tudsz igaz szívvel megbocsájtani, azok sosem ok nélkül vannak.
Csak jön a szív vagy az ész és jól megmagyarázza, h deee...úgyvanazjól...
Kívánom, h ezúttal ne ez legyen a forgatókönyv, csak sajnos elég jó eséllyel ez lesz sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!