Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsaltam a pasim részegen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a pasim részegen. Megbocsájtható?

Figyelt kérdés
Nagyon részeg voltam, a csók egy üvegezés eredménye volt. Azóta rettenetesen érzem magam, természetesen nem jelent számomra semmit az a másik fiu, nagyon nagyon borzalmasan bűntudatom van. Nem tudom mi legyen. Iszonyat szeretem a pasimat és ismerem ha ezt megtudná szakítana az tuti. Abba pedig beleőrülnék. Tudom, hogy hibáztam, de ember vagyok.. és részeg voltam. Hibázok ha elhallgatom előle? Nekem elég fájdalom a bűntudat, neki pedig nem szeretnék csalódást okozni :(

2014. ápr. 28. 16:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet itt az ideje megtanulnod vállalni a tetteid következményét.
2014. ápr. 28. 16:20
 12/21 A kérdező kommentje:
tudom tudom nem vagyok álszent mert tudom hogy bűnös vagyok ez nem kérdéses.. De egyszerűen nem tudok beletörődni. Azt is tudom h nyilván megérdemelném h kitegyen. De én akkor sem akarom elveszíteni. Többmint 2 éve vagyunk együtt nekem ő többet jelent annál mint hogy egy balul sült este miatt le kelljen mondanom róla persze vesse rám az első követ aki nem tett semmi butaságot életében vagy nem bántott meg senkit. esetleg van köztetek valaki akives előfordult hasonló? Hogyan emésztette meg?
2014. ápr. 28. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
96%

Voltam már részeg, de mielőtt bármi történt volna "eszembe jutott" hogy van barátnőm. Önkontrollnak hívják vagy mifene. Neki nem volt, nem is vagyunk már együtt.

És az egész monda hogy a pasik disznók.. igaz, de előtte kell egy lány aki megváltoztatja a gondolkodásod.

2014. ápr. 28. 16:37
 14/21 anonim ***** válasza:
95%
Ne áltasd magad... ha ennyire sokat jelentene a párod, akkor nem csináltál volna ilyet... Nekem soha nem jutna eszembe megcsókolni valaki mást, miközben van párom, akkor sem, ha kényszerítenek... ennyi tisztelet van bennem a másik iránt, ja és én tényleg szeretem a páromat. Neked max annyi a problémád, hogy ha a barátod teljesen jogosan kirak, akkor egyedül maradsz, és nem lesz, aki törődjön veled. Ha őt szeretnéd, akkor nem tettél volna ilyet, az alkohol semmire sem mentség. De te egyszerűen csak azt szereted, hogy van egy pasid.
2014. ápr. 28. 16:37
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

Ne itt beszélgess, hanem menj oda Most a pasidhoz és mondd el neki, hogy mi történt. Tény, hogy nem volt szép és a részegség sem enyhítő körülmény, de azért az is igaz, hogy nem orgiában vettél részt, csak egy csókra került sor, ami aztán igazán nem a világ vége, főleg ha már ennyitől ennyire kiakadsz.

no para, beszélj vele.

És ne velük, nem mi járunk veled.

2014. ápr. 28. 16:53
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

én nem bocsátanék meg , az hótziher. a részegség nem mentség az esetemben, inkább súlyosbító körülmény.

ha nagyon szeretnéd a pasidat, nem tetted volna ezt. gondolkozz el.

ÉS MINDENKÉPPEN MONDD El, LEGALÁBB ENNYI LEGYEN BENNED!

2014. ápr. 28. 17:20
 17/21 anonim ***** válasza:
4%
Ne mondj semmit se,vagy jöjjél össze az illetővel és kész.f
2014. ápr. 28. 17:51
 18/21 BlackSword ***** válasza:
83%
Miért iszik az aki nem bírja???
2014. ápr. 28. 18:07
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem olvasom el a kérdés alatti részt mert úgyis csak a magyarázkodás jön...

A részegség nem kifogás. És nálam nem megbocsátható. Én is voltam piszok részeg, mégse csaltam meg a férjemet. (akkor még páromat)

2014. ápr. 28. 19:34
 20/21 David82 ***** válasza:
27%

Egyáltalán nem baj, ha megcsalod a pasidat. Amíg nem vagytok törvényesen házasok, addig megcsalhatod annyiszor, ahányszor csak akarod. Emiatt ne legyen bűntudatod. Tudod, a házasságtörés bűn. De amíg nem vagytok házasok, addig nem tartozol neki semmivel. Nem vagy köteles hűséges lenni hozzá. Tehát: nyugi, ne legyen bűntudatod, és érezd magad jól.

De előbb-utóbb találj magadnak egy ideális férjet, akihez hűséges maradsz életed végéig.

2014. máj. 2. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!