Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőmnek vannak ''fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Oliver1127 kérdése:

A barátnőmnek vannak ''fiú barátai'' de én nem hiszem el hogy csak barátok mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ugyan abba a suliba járunk csak másik épületbe,7 hónapja vagyunk együtt,és az ő osztályában van 2 lány vele együtt a többi fiú,az én osztályomban nincs egy lány se,de már csinált egy két érdekes dolgot igaz azt mondta megcsalás nem volt... de nem hiszem el,meg sok szór össze veszünk és amikor kibékülünk (hétvégére)akkor el vagyunk 3 napig de akkor is veszekszünk azért... és amikor rá kérdezek hogy nem csinált e valami rosszaságot akkor teljesen úgy érzem mintha igen csinált volna valami... mert elmosolyog meg kicsit feszült lesz és nem tudom miért hiszem ezt,de szerintem bizalmatlan vagyok de ahogy ő is, úgy is érzem hogy valóban meg csalt és most ő is ki van rám csak azért akadva mert nekem vannak nála jobb csajok is fent a facebookon de én nem beszélek velük már le is töröltem őket és azt mondja hogy ő nem fog ezen változtatni akkor is lesznek fiú barátai,ja és facbook-on vagy 6-10 fiúval beszélget a nap 24órájában,néha piálgat is velük suli után,és ez nagyon bosszon,mit tegyek ?

2014. ápr. 7. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó előtti vagyok.

Amúgy nagy gonoszság azt mondani, hogy "nála jobb csajok". Az én exbarátnőm volt számomra az istennő, az, aki mindenkinél szebb, és jobb. Rá se néztem másra, és még mindig ezt gondolom. Talán ő számomra az igazi. Számodra meg nem ő, ha ezt így kijelented. Ha nem beszélsz velük, és simán letörölted őket, ez gondolom azt jelenti, hogy csak azért jelölted be őket, vagy jelölted őket vissza, mert szép, dögös lányok. Álszent vagy. A barátai számára a barátai, számodra azok a lányok meg akár barátnőjelöltek is lehetnek.

Az utolsó lánynak meg: A barátod egy tipikus bunkó volt. Nem pótolhatatlan, fel a fejjel!

2014. ápr. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!