Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok/Nők! Ha megcsaljátok a párotok és bevalljátok akkor milyen reakciót vártok el tőle? Vágytok ilyenkor titokban arra, hogy kapjatok pár pofont vagy ehhez hasonló fizikai megtorlást?
Hagyjuk most ezeket, hogy a fizikai erőszak nem old meg semmit és semmilyen esetben nem elfogadott mert egyértelmű.
De ilyen esetben kíváncsi vagyok a félrelépett lányok véleményére, ők hogy látják.
Legjobb lenne, ha olyan lányok válaszolnának akik tényleg félreléptek és ezt fel is vállalják vagy olyan srácokat akiket csalták már meg a barátnőjük, ők hogyan viselkedtek.
Persze bárki válaszolhat akinek értelmes észrevétele van.
Ha megbocsájtja a nő/férfi a megcsalást a párjának, akkor az szerintem nem papucsság kategória, hanem tényleg szereti, nem akarja elveszíteni, és hiszi, hogy megváltozik...
Nem ütni kell egymást, mint a lovak.
Utolsó:! Igaz, hogy öt éves téma, de erre utólag is tudnék szólni azzal kapcsolatban, hogy kilökdösnéd az ajtón ezt lehetőleg kizárólag csak saját házadban tedd. Viszont ha ő visszalökne lehet, hogy ott is maradnál, úgyhogy ezzel a kilökéssel csak óvatosan. Amúgy szerintem már egy jó ideje csal téged, csak nem tudsz róla, mert olyan jól titkolja.
Kérdező!: Hogy mit tennél, ha...? Szerintem túl sok mindent nem az biztos. Ha megtörtént, akkor ebbe bele kell nyugodni. Szerintem most is ezt teszi, csak ügyesen. Párkapcsolat házasság ide, vagy oda a kísértésnek, és a csábításnak rettentő nehéz ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!