Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon engem is meg fog csalni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem is meg fog csalni?

Figyelt kérdés
A barátomnak eléggé sok csajjal volt már dolga, minden téren /kavarás, szex/. Az utolsó barátnőit mind megcsalta. Nekem azt mondja hogy én vagyok az igazi, és hogy sosem volt még szerelmes csak azt hitte, de tudja hogy ez most szerelem stb. A barátai is mondják hogy mennyire szeret engem, és hogy mennyit változott, éshogy milyen komoly lett a kapcsolatok terén. Plusz eddig az összes barátnőjét gyűlölték, de engem imád mindegyik egytől egyig. A gond az, hogy volt már pár kapcsolatom, és mindegyiknek az lett a vége hogy megcsaltak. A párom azt mondja velem nem tudná megtenni. De ha mégsem változott meg? Nagyon félek hogy a történelem megismétli önmagát.

2014. jan. 17. 14:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A te dolgot megtartani..add neki meg amit szeretne és nem kell másnál vigasztalódnia.:)
2014. jan. 17. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy nap a skorpió át akart kelni a folyón. A folyó viszont széles volt, nagy sodrással, a skorpió pedig nem tudott úszni. Hirtelen meglátta a magában békésen üldögélő békát, és elhatározta, hogy szívességet kér tőle.

A béka belement, hogy átviszi a skorpiót a túlpartra a hátán, de csak azzal a feltétellel, hogy a skorpió nem fogja megszúrni. A skorpió, miután átgondolta a dolgot, elfogadta a feltételt, és a szavát adta, hogy nem fogja megszúrni a békát.

Mielőtt még a folyó felét elérték volna, a skorpió belemélyesztette fullánkját a béka hátába. A béka a hátára fordult a folyó vizén, a skorpió szemébe nézett, és könnyekkel telt szemekkel megkérdezte:

- Miért tetted ezt? A szavadat adtad, és mégis megszúrtál.. így most mindketten megfulladunk. A skorpió így felelt:

- Nem tehetek róla. Ilyen a természetem.

2014. jan. 17. 15:07
 13/16 anonim ***** válasza:

Remélem volt esze, hogy már meg is csaljon téged. ;)

25/F

2014. jan. 17. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Téged nem fog megcsalni. Csak megkimél!:-))
2014. jan. 17. 15:33
 15/16 PearlDiver ***** válasza:

A körülmények alapján jobbak az esélyeid, mint az eddigieknek.

A srác eddigi hozáállása alapján ugyanolyan esélyeid vannak.

A saját hozzáállásod annyiban alakít a helyzeten, hogy ha folyton attól rettegsz hogy megcsal, akkor borítékolhatod hogy meg is fog, de ha megpróbálsz megbízni benne, akkor simán lehet hogy végre rászolgál. Az emberek ritkán, de képesek megváltozni! Viszont támogatás nélkül sokkal nehezebb.

Maximum végül mégis megcsal, neked fájni fog egy kicsit (vagy nagyon) de kimondhatod hogy csalfa sráccal most már aztán sosem kezdesz. De ezt a már meglévőt kár lenne egy előérzet miatt eldobni.

Add meg neki a lehetőséget, hogy bizonyítson! Szó elszáll, tettek beszélnek.

2014. jan. 17. 15:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, már az is elgondolkodtató, hogy téged két kapcsolatban megcsaltak. Ez azt (is) jelenti, hogy nem vagy valami jó emberismerő. Szerinted ha az eddigi férfiakról úgy gondoltad, hogy nem csalnak meg és megtették, akkor mennyi az esélyed egy olyannál, aki bevallottan csalfa?
2014. jan. 17. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!