Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak olyat a srácok, hogy a barátnőjüket egy sokkal csúnyább lánnyal csalják meg?
Figyelt kérdés
Miért vannak olyan srácok, akiknek kb. tök mindegy, hogy néz ki egy lány csak p.nci legyen? Nem vagyok beképzelt, tisztában vagyok az adottságaimmal. Az átlagnál kicsit szebbnek mondanám magam. A volt barátnőm legalább 5 lánnyal megcsalt, de nem szexuálisan, hanem "csak" csókolóztak. De valami hihetetlenül csúnya lányokkal. Itt tényleg a legdurvább kategóriát képzeljétek el.
Először azt hittem azért mert már unalmas vagyok neki az ágyban, de az nem lehet mert csak csókkal csalt meg. Mégis végig azt mondta, hogy szerelmes belém, de nem tehet róla mert be volt rúgva.
Nálam a részegség semmire sem kifogás.
Ti is találkoztatok már hasonlóval?
2013. dec. 28. 21:53
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Ez már 3 hónapja volt. Ő szakított velem ilyen kamuindokkal. De mint később kiderült nem bírta elviselni a kicsi lelke a megcsalásokat. Én csak pár hete tudtam meg a megcsalós történeteket. :)
2013. dec. 28. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!