Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a pasim. Láttam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzsina0000000 kérdése:

Megcsalt a pasim. Láttam amikor az ÉN HÁZAMBAN egy idegen nővel szeretkezik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szeretem és azt mondta csak egyszeri alkalom volt.

#szeretkezés #szex #idegen #megcsalás #növelés #vad #Paim #házamban #szeretkez-ik #szex-el
2013. dec. 13. 21:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
simán bevállalnálak, egy kis bosszú kedvéért :)
2013. dec. 13. 21:48
 12/24 anonim ***** válasza:
egyszer is SOK!
2013. dec. 13. 21:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Dobd ki a fenébe!! Ez olyan mintha belefosott volna szándékosan az autódba.
2013. dec. 13. 21:51
 14/24 anonim ***** válasza:
84%

De miért nem mentél be amikor láttad őket ott? S egyáltalán hogy volt ez az egész?

Egyébként pedig ha meg akarsz neki bocsátani, akkor nem kell hozzá a mi áldásunk. Itt legtöbben azt fogják mondani, amit te is meg akarsz tenni: tedd ki a szűrét. De ehhez meg gyenge vagy, mert szereted, s azt hiszed, hogy többet nem teszi meg... a házadba...

2013. dec. 13. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
59%
Lekváros buktát, mert azt szeretem :)
2013. dec. 13. 22:00
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondta, hogy egyszeri alkalom volt? Huh...már megijedtem, hogy újra meg akarja tenni...
2013. dec. 13. 22:35
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki. Te elhiszed neki hogy az első alkalom volt. Ha olyan bátor volt hogy a TE házadba vitte akkor már tuti hogy nem először csalt meg és szerintem nem csak 1 nővel.
2013. dec. 13. 22:41
 18/24 anonim ***** válasza:
Ez mért nem egyértelmű neked h mit kell tenni? Az h te szereted ku**a mindegy ha ő meg közbe megcsal... Jah egyszeri alkalom volt... már bocsi de ha "ennyi eszed van" akkor...
2013. dec. 13. 22:58
 19/24 El Greco ***** válasza:

Dobd ki.

Ha egy sértést megbocsátasz,azzal sok másik elkövetését bátorítod.

2013. dec. 13. 23:10
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne dobd ki ha nagyon nem akarod, de ha megrendült a bizalmad vegyél neki egy erényövet, és akkor többet tuti nem tud megcsalni. Már gyártanak férfiaknak, és nem is olyan kényelmetlen. Ha bűntudata van és szeret még téged akkor belemegy hogy hordja.

Ismerek egy párt akiknek bejött. De rengetegen vesznek manapság.

2013. dec. 14. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!