Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos jelei vannak, hogy megcsal a párom, de bizonyíték nincs a kezemben. Hogy buktathatnám le?
Figyelt kérdés
3 éve élünk együtt, közös lakásunkban. Az utóbbi 2 hónapban 180fokos fordulatot vett a kapcsolatunk. Az addig gyengéd, hullaszerelmes pasim egyik napról a másikra elfordult tőlem. Kihagy az életéből, nem oszt meg velem semmit, titkolózik, sőt hazudozik is, előfordul, h órákig nem veszi fel a telefonját, ott nincs, ahol mondja, h van, stb... Természetesen rákérdeztem, próbáltam szép szóval megbeszélni, próbáltam hisztivel, persze eredmény nulla. Lekértem a részletes számláját, ami kiadta, h egy bizonyos számmal sms-ezget, napjában többször, volt, h olyankor is amikor más együtt voltunk, de persze mindezt a hátam mögött, úgy, h mit sem vettem észre az egészből, hiszen soha nem voltam féltékeny típus, soha nem jutott volna eszembe nyomozgatni utána. Rákérdeztem az sms-ekre (88db 1 hónap alatt), és azt a választ kaptam, h egy munkájával kapcsolatos ügyletben van benne, amit nem mondhat el részletesebben, érjem be ennyivel, ennyit sem kellene tudnom a dologról. Ezt is elhittem, mert miért ne,hiszen részemről még mindig jelen volt a bizalom. De azóta sem változott semmi. Minden este 10óra után jár haza,hétvégén sem tölt velem időt, nincs közös program.EGYÁLTALÁN.2013. okt. 13. 13:09
11/12 anonim válasza:
Nem jó az sem ha felhívja a férje telefonjáról, mert ha mégis rossz a megérzése, és férfi veszi fel, hiába nyomja ki, h "bocsi, téves hívás", itt lebukik, h nyomozott a férje után, és ez azért valljuk be egy férfi számára baromi megalázó. Én már jártam hasonlóan, persze kiderült, h jók voltak a megérzéseim és a jelek, de nem volt bizonyítékom, csak olyan, ami letagadható, ezért egy forintot sem láttam a válás után...... azóta is együtt élnek....
12/12 anonim válasza:
Azt nem értem hogy honnan tudta hogy a munkatársad céges telójáról hívtad fel a másik felet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!