Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már lehet valaminek a jele?
13 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Szeptembertől ő egyetemre jár tőlem 200km-re, és csak hétvégén talákozunk. Ezelőtt elválaszthatatlanok voltunk SZÓ SZERINT. Mindent együtt csináltunk, mindenhova együtt mentünk.
Az utóbbi két hétben egyre furcsább. Minimálisan kritizál, cseszeget azért mert van pulcsim ami fehér és belül szőrös és a szex is más lett. Eddig általában addig csináltuk amíg ő el nem ment, szóval ha én mentem el hamarabb akkor pihi, és következő menet, vagy kézzel fejeztem be neki, de utoljára már nem igényelte. Én elmentem, alvás. Pedig szívesen csináltam volna még. Na mind1. Most meg az van hogy állítólag csak azt mondom amit hallani szeretne, közben komolyan gondolom.
Ez lehet már valaminek a jele? Esetleg megcsal vagy szakítani akar?
Komolyan nem tudom. Ha pl két hétig nem is szexelünk, akkor nem kéne kicsit szűkülnie? Csak mert simán becsusszant, mint ha valaki előttem karbantartotta volna.
Mocskosul szarul érzem magam. Én mindent megteszek érte, nem is megyek a barátaimmal szórakozni, ha neki nincs kedve (pedig általában ő is hívva van, vagy ha nincs hívva akkor én se megyek).
Valaki írjon valamit mert megőrülök.
Nem még. Majd holnap személyesen.
De én nem akarom hogy ez így tönkremenjen.
"Ha pl két hétig nem is szexelünk, akkor nem kéne kicsit szűkülnie? "
ha nem recskázol összemész? nagyon buta lény vagy kérdező :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!