Az izomrángás jele valaminek?
Az enyhe arcidegrangas a stressznek a jele lehet..Viszont ha raterjed a karodra,es a rangas intenzitasa sokkal nagyobb mint amit az arcodon eszleltel,akkor az valami idegimpulzus vezetesi zavarrol lehet szo.Minel elobb el kellene menned egy neurologushoz(ideggyogyasz)ha a rangas eleg nagy..
Viszont erdekelne az,hogy ezeket a ranasokat te a sajat tudatoddal befolzasolhatod? Marmint ha jelentkezik,akkor te azt le tudod gyozni?
Aham,ertem.Ez a rangas ami az alitaod alapjan rovid ideig tart,mennyire kellemetlen? Mekkora fajdami intenzitas jelentkezik? Kerlek ird meg nekem...1-tol 10-es skalan.
A legvaloszinubb hogy csak egy egyszeru stresszel kapcsolatos izomgorcs ami neked van..
Probalj meg eloszor B6 vitamint szei napi alkalommal..Ezt a keszitmenyt barmelyik gyogyszertarban meg tudod vasarolni,velhetoleg olcso penzert..
Ez kellene hogy segitsen :)
Nekem a bal felkaromban van, és már kellemetlen, mert nagyon sűrűn jön elő az utóbbi 1 hónapban.
Én szedek D és C vitamint, illetve Kalciumot. (megjegyzem nem olcsó vitaminok)
A stressz meg hülyeség, hisz manapság mindenki abban él. Az emberek 70-80% abban él, ahhoz képest nagyon kevés ez a jelenség ha az is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!