Erős szívdobogás, izomrángás, remegés minek a tünetei lehetnek?
En szerintem nem panik roham, hanem fiziologiai bajok miatt tortent ez ketszer is veled. Hagy idezzek egy orvost, mert szerintem azzal fugg ossze, h mit eszel, kicsit segitene, ha leirnad h miket eszel egy nap.
"The food you eat can be either the safest and most powerful form of medicine or the slowest form of poison.” Dr. Ann Wigmore
Leforditva: 'Amit megeszel lehet a legbiztonsagosabb es legerosebb gyogyszer vagy a leglassabb mereg'
Este szoktam csak enni mert túlnyomorészt itthon vagyok napközben és nem éhezem meg, nem mozgok sokat itthon..
Ha eszem akkor általában főtt kaját, esetleg valamit amit gyorsan megtudok csinálni, pl melegszendvics, levesek, tojás.. aznap mikor legutoljára előjött konkrétan krumplit ettem meg rántott karfiolt..
A stress is. A panikroham alatt meg nem remeg az ember. A remeges inkabb idegi bajokra utal, ami a stress mellett valoszinuleg etrendbeli is. (Kinai kaja->Szojaszosz-> MonoSodium Glutamate ami konkretan egyfajta idegmereg. Ezen felul sok mast is valoszinuleg fogyasztasz, ami hozzajarulhat ilyen tunetekhez.
A korulmenyek leirasa alapjan nem hiszem h a stressz volt a fo okozoja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!